2777
2789
عنوان

بهم گفت هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 69 پست

خب تو دعوا حلوا که پخش نمیکنن

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لطفا اینطوری راهنمایی نکنید اولا مادرش گناهی نداره.ثانیا مگر دختر یاسوج رو ندیدی به خاطر توهین دختره ...

این دختر هم ناموس کسی هست بیخود کرده بهش بی احترامی کرده 

تربیت نادرست باعث میشه یک پسر از همچنین لفظی برا یک دختر استفاده کنه

البته اسی هم سواد رابطه نداشته 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگر دو دل بودین، قطعا چیزی در پشت پرده درست نبوده. شما نشانه‌ها را دریافت میکردین، ولی چون دوست داشت ...

خیلی حرفاتون درست بود

عزیزم میشه آیدی تلگرامتونو بدین یکم حرف بزنیم؟

همه ی پسرا دنبال کسی میگردن ک لنگه ننشون باشه اگه ول کرد بدون ننش جن.. دست و دنبال یکی مث ننش میگرده

اهوم ولی من خودم باش کات کردم چون من هیچی نخواستم ازش انتظارم درحد چن قراری یبار یه رستوران یا یکی دوماهی چن شاخه گل یسری چیزایه کاملا سطحی.. ولی فک میکرد من بتیغم و توقعم بالاست جالب نی؟😂

این پسرا لیاقت ندارن به خاطرشون بخوای قانع باشی ، هرچی بیشتر خرج کنی بیشتر قدر میدونن مثل اینکهمنم ا ...

اهوم دقیقا فک کن این همه درکش کردم تهش گفت فک میکردم نکنه تو بتیغی😂😂

دختر تو ارزشت خیلی بیشتر از اینه که به یه پسر اینطوری فرصت بدی و همچین چیزایی بارت کنه ولش کن گوهر د ...

ممنون عزیزم ولی نمیدونم چرا نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم هی آدم اشتباه انتخاب می‌کنم متاسفانه🤦🏻‍♀️

ممنون عزیزم ولی نمیدونم چرا نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم هی آدم اشتباه انتخاب می‌کنم متاسفانه🤦🏻 ...

کسی که هدفش ازدواج باشه دنبال اینجور روابط نیست 

مشخصه دختر خیلی پاکی هستی 

حیفی بازیچه دست یه مشت نر بشی 

از خدا و حضرت خدیجه س بخواه

ینی مقصر من بودم؟

نه مقصر نبودی یه وقت خودتو سرزنش نکنیا اما هر دوتون یه سری اشتباه داشتید مثلا توقع گل و اینا کاملا عادیه به هر حال خوشحال باش که رابطه تموم شده چون سمی بود و اگه بیشتر میموندی بیشتر آسیب میدیدی درسش رو بگیر و ازش رد شو راجب اینکه ادمای اشتباه انتخاب میکنی هم یه پیج میشناسم خوبه معرفی کنم بهت؟    

من هیچی تو این ۷ ماه ازش نخواستم اونم هیچ کاری نکرد فقط ۱۰ ۱۵ روزی یبار میرفتیم درحد ۲۰۰ خوراکی می‌گ ...

اون خسیس بوده تو باید با رفتارت بهش یادمیدادی برات کادویی بخره یاخرج کنه مثلا تو به یه مناسبتی براش میخریدی اونم مجبور میشد سری بعدی بخره اینکه مستقیم گفتی خسیسی جالب نبوده 

اگه همو واقعی دوست داشتین میتونستین بخاطر هم رفتارهاتون رو یکم تغییر بدبن 

کسی که هدفش ازدواج باشه دنبال اینجور روابط نیست مشخصه دختر خیلی پاکی هستی حیفی بازیچه دست یه مشت نر ...

درست میگی ولی من مثلا میخوام یکی باشه انتخاب خودم باشه از قبل همو بشناسیم و به قول معروف ازدواج عاشقانه باشه وگرنه خواستگار سنتی دارم