2777
2789
از اول که درس میخوندی متوجه نمیشدی از چه درسی خوشت میاد ؟ مثلا من زیست میخوندم بیشتر دوست داشتم ولی ...

من کلا خوشم میاد ب بقیه کمک کنم و....

ولی حس میکنم پزشکی آینده خوبی نداره

اصلا نمی‌دونم علاقه به پزشکی یعنی چی؟؟

یعنی مثلاً بیوشیمی خوندن لذت میبرن؟

عهدجدی چ خوب چرا علاقه دارید ب چیش؟

شاید پنج شش سالم بود نوشتم اول دفترچه خرسیم میخوام پزشک متخصص زنان بشم 🤣🤦🏼‍♀️

ولی خب اولشم هنوز زنان هم رشته مکافاتیه 

ولی خب من نهایت همه چیزو تو این رشته دیدم 

هم دنیایی هم اخرتی 

دوست داشتم هم درآمدم خوب باشه هم بتونم کمک کنم به ادما 

مریضی ها برام یکم جالب بودن 

کارای امدادی دوست داشتم 

جو اطرافمم طوری بود پزشکای اطرافمو که دیدم فهمیدم بقیه رشته ها به چشمم نمیومدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا منم زیستم ‌خوب بود بالاترین درصد کنکورم‌بود ولی خب نمیدونم حس میکنم بیش بخاطر استرس تمسخر و اینک ...

اینم بود مثلا من خودمم از ترس پشت کنکور موندن و قبول نشدن خوندم وگرنه بریده بودم از دنیا 

هرروز گریه میکردم 

شاید پنج شش سالم بود نوشتم اول دفترچه خرسیم میخوام پزشک متخصص زنان بشم 🤣🤦🏼‍♀️ولی خب اولشم هنوز زن ...

منم از تو همشون پزشکی رو ترجیحمه ولی مثلا مثله شما ک میگی بچه‌ بودی و....

نبودم اصلا بچگی بلند پروازانه نداشتم 

هستم اگه حس می‌کنی لازمه بگو

ببین مثلا خیلیا گوشی آیفون رو بخاطر اون حس ارزشمندی که بهشون میده میخرن اون حس خوبه اون حسی که مثلا نگاه اطرافیان بهشون تغییر میکنه و اینا نه بخاطر امکانات بهتری که آیفون در اختیارشون میزاره حالا خیلیا هم که دنبال رشته پزشکی هستن قضیه مثل همین ایفونه دنبال رشته پزشکین نه بخاطر اینکه واقعا بهش علاقه دارن فقط صرفا بخاطر همون حسه... و خیلی وقتا متاسفانه همین باعث کلی آسیب میشه پشت کنکور بمونن و افسرده بشن و...

من کلا خوشم میاد ب بقیه کمک کنم و....ولی حس میکنم پزشکی آینده خوبی ندارهاصلا نمی‌دونم علاقه به پزشکی ...

نه والا 😂😂😂 اونم با اون حجمش

ولی علوم پایه چرته 

ببین من تهشو دیدم اخر پزشکیو میگم 

یه خانم دکتر تنها و پولدار سن بالا 

همیشه میگه هیچ وقت استرس نداشته باش (خودمو داغون کردم من حالا) 

میگه دخترای بی ریخت و تنبل فامیل از تو بهتر زندگی دارن 😂

من فهمیدم همش دنبال هدفمم باید از مسیرم لذت ببرم 

درسته که سر امتحانا دیگه نه کمر دارم نه گردن 

دنبال الف بودن هستم و بودم ولی تهش چی 

پزشکی رشته طولانیه خودتم بکشی همش اول باشی خیلی خسته میشی 

یعنی فقط درآمد ؟

ببین نگاه کن پرستار استقلال کاری ندارع

یعنی ی حرفه نیس اینو ما دقیق تو درسامون خوندیم ک پرستاری ی حرفه نیس، سرچ بزن حرفه معنی دقیقشو ببین 

باید دستورات پزشک رو اجرا کنه فقط ، بخاطر همین محبوبیتش کمتره ولی مثلا پزشکی داروسازی مامایی تغذیه دندون و .. اینا ی حرفه ن تا اونجا ک ما یادمه خوندیم  

اما شاید تو رشتتو دوست داری فقط بخاطر سختیاش و اذیتاش فک میکنی دوست نداری اینطوری نیست؟

نمی‌دونم بیشتر دوستام میبینیم خیلی ذوق دارن عکس با روپوش و کلی کارای با علاقه ولی من هیچ فقط میام امتحان میدم میرم 

منم از تو همشون پزشکی رو ترجیحمه ولی مثلا مثله شما ک میگی بچه‌ بودی و....نبودم اصلا بچگی بلند پروازا ...

بلند پرواز نبودم اتفاقا و نیستم 

عاقلانه فکر میکردم چی دوست دارم 

هنر و ریاضیم دوست داشتم ولی انتهای خواستم نبود 

انقدر سرمون شلوغ این رشته میشه که به هیچ چیز نمیرسیم ولی یاد سال کنکورم میفتم که آرزوم بود اینجا باشم میگم خوشی زیر دلت زده کلی بچه الان آرزوشونه جای تو باشن  

اون یادداشتم بعد چند سال یادم افتاد که برام جالب بود