2777
2789
عنوان

سوال دارم

123 بازدید | 20 پست

شده از ناراحتی یا عصبانیت گلاب به روتون بالا بیارین؟

من کلا مشکل معده دارم و بعضی وقتا بالا میارم هیچ علائم دیگه ای ندارم فقط موقع خواب نمیتونم بخوابم و دلهره لحظه ای میگیرم و باید برم بالا بیارم..

وقتی دقت کردم دیدم به خوراکم ربطی نداره هروقت عصبی یا ناراحت میشم شبش این اتفاق برام میوفته..

کسی تجربشو داشته؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره منم گاهی که بی نهایت استرس و نگرانی دارم اینجوری میشم

من خیلی نیست ولی این اواخر پیش میاد که خیلی ناراحت میشم و چون درونگرام اصلا نمیتونم بروز بدم و گریه ام نمیتونم بکنم جلوی بقیه

من خیلی نیست ولی این اواخر پیش میاد که خیلی ناراحت میشم و چون درونگرام اصلا نمیتونم بروز بدم و گریه ...

بررای منم خیلی نیست شاید کلا چند بار اینجوری شدم

آره دقیقا شاید مشکل رو بروز نمیدی به کسی اینجوریه

شما درمانی میشناسی براش؟ قرصی چیزی؟

نمیدونم

ولی به شددتتتتتتتتتت مخالف دارو و...هستم،اگر مشکلت مربوط به مسائلی مثل استرس و ایناست سعی کن نداشته باشی،اگر هم مشکل شخصی وخانوادگی و...هست سعی کن حلش کنی.اگر اینا نبود و مربوط به جسمت یعنی معده وایناست میتونی بری دکتر

البته یه نسخه برای همه نمیپیچن،من مخالف دارو هستم اگر شمارو خیلی اذیت میکنه ومشکلتون به خاطر نگرانی وایناست میتونید برید دکتر،ممکن آسیب بزنه به بدنتون

نمیدونمولی به شددتتتتتتتتتت مخالف دارو و...هستم،اگر مشکلت مربوط به مسائلی مثل استرس و ایناست سعی کن ...

بخاطر نگرانی و ایناس اخه من الان چندین ساله درگیر مشکل معدمم و هردکتری بوده رفتم ولی هیچکدوم درست حلش نمیکنن بستری هم شدم آندوسکوپی هم شدم ولی بی فایده قبلا واقعا مشکل معده بود

این اواخر اینطوری شدم و حس میکنم از اعصابه

منم گاهی وقتا از شدت ناراحتی و استرس بالا میارم اما یچیزی بت بگم این روزا میگذره برات بعد سختی آسانی

درسته ولی من چند ساله درگیر این مشکل معدم میتونم بگم واقعا دیگه این اواخر خواب راحتی ندارم خیلی خیلی خسته شدم دلم میخواد معدمو بدم سگ بخوره ولی بازم امید دارم خوب شه

بخاطر نگرانی و ایناس اخه من الان چندین ساله درگیر مشکل معدمم و هردکتری بوده رفتم ولی هیچکدوم درست حل ...

خووب سعی کن نداشته باشی ،مشکلت رو با خدا درمیون بزار واز خدا کمک بخواه

ولی اگر دیدید که به هیچ عنوان نمیشه به نظرم دکتر مغز و اعصاب برید،خدای ناکرده یه وقتی نرید که دیگ نشه کاریش کرد