2777
2789
عنوان

حس میکنم امروز خدا بهم رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 18 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این تاکسی سر راهیا؟؟ 

خیلی مراقب باش 

برو تاپیکم با عنوانِ وای هنوز دستام داره میلرزه رو بخون ، آخرای تابستون بود داشتم میرفتم جایی راننده حروم لقمه بهم دست درازی کرد 

از این تاکسی سر راهیا بود بزای من 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14536049&slug=%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%B1%D8%B2%D9%87&postId=354061504 

اینه لینکش

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

هرچی بود منو خیلی ترسوند کاش خودش بازش میکرد اگه قفل خودکاره

اصولا باز نمیکنن 

منم باز نمیکنم بعد سرعت بیست خودکار در ها قفل میشه هیچکس باز نمیکنه 

از این ب بعد با آژانس برو مطمئن ترن یا هم اسنپ میگیری یکی دیگه برات بگیره ترجیحا آقا 

همسر من برام میگیره بعدم تو ماشین بهم زنگ میزنم طرف حساب کار دستش میاد 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

منم یه بار سوار اسنپ شده بودم با مامانم بعد پسره هی آهنگ میذاشت و از اول تا آخر تو آینه ب من نگاه می کرد هی دستشو میاورد پشت پامو لمس میکرد منم از ترس همش ب پنجره نگاه میکردم قلبم داشت میومد تو دهنم جرئت نمیکردم جلو مامانم چیزی بگم

بعد دو روز ب مامانم زنگ زد گفت من از دختر شما خوشم اومده😐😂

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀