2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم برای نی نی پسر چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست
یه پزشک خوب رفتم گفت تغذیه قبول ندارم ای وی اف فقطخواهرم جای دیگه رفت رعایت کرد ولی ج نداد ای وی اف ...

بعضی پزشک ها هستن با توجه به طبع بدن خانم و آقا رژیم های خوبی دارن 

من شنیدم پودر کاسنی خشک شده آقا بخوره خیلی موثره 

و خانم موقع اقدام اول به اوج برسه 

نه خیر اینجا کاری به این چیزها ندارن اگر باردار شدید و بچه دختر شد بگید ازش بدم میاد همه میریزن سرت

چرا بدم بیاد یه دختردارم و خدارو شاکرم خودمم همین جنسم یعنی به خودم توهین کردم در درجه اول

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا بدم بیاد یه دختردارم و خدارو شاکرم خودمم همین جنسم یعنی به خودم توهین کردم در درجه اول

بعضی کاربرها میان تحقیر میکنن یا حتی میگن میدونستم دختره سقط میکردیم برای همین اکثریت ناراحت میشن 

نه خیر اینجا کاری به این چیزها ندارن اگر باردار شدید و بچه دختر شد بگید ازش بدم میاد همه میریزن سرت

کار خوبی میکنن 

ولی استارتر جنسیو برتر ندونسته 

دوست داره جفتشو داشته باشه تعصبیم نداره 

اونایی که مورد حمله قرار میگیرن لایق حمله ان

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

خوب قطعاً اگر از بچه‌ات بدت بیاد همه باید بریزن سرت چه دختر باشه چه پسر باشه 

الان اگه یه نفر بیاد بگه بچه‌ام پسر شد وای خدا چیکار کنم من خودم می‌ریزم سرش 

الان اسی رو می‌فهمیم دیگه هم دوست داره دختر داشته باشه هم پسر 

ولی خب اینکه بگی از بچم متنفرم به خاطر جنسیتش خب این یه خورده موجب گاردگیری میشه 😁