2777
2789
عنوان

ی حس عذاب وجدانی دارم بیاید لطفا

228 بازدید | 17 پست

دیروز بچه های خالم ( ۱۲/۱۴ ساله بودن) با دختر داییم ۱۹ سالشه دعوا کردن 

بچه های خالم اولش ی حرف زدن ولی خیلی حرف بدی نزدن یعنی دختر داییم مقصر بود زیادی شلوغش کرد و توهین و تخریبشون کرد حتا از خونه بیرونشون کرد اونا ساکت بودن رفتن بعد دیشب ی دعوا هم بین خانواده ها افتاد 

من اونجا همه چیو دیدم ولی نتونستم واقعیت و بگم خودم خیلی دلم سوخت بهشون من و دخترداییم خیلی اوکی ایم از یطرفم اخلاق زنداییم یطوریه اگه برخلاف دخترش حرف میزدم آدم بده میشدم 

خیلی حس بدی دارم خیلی 

من تنها امیدم دخنرداییمه باهاش جورم تو فامیل فقط 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

همین که عذاب وجدان داری خوبه یکمم بیشتر اذیت شو!

وقتی حق رو بدونی پ بخاطر منفعت خودت یا بد نشدن خودت سکوت کنی سر خودت هم میاد 🫤

تلخه ولی حقیقت

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووخی

بمیرم برا اون دوتا،تو این سن چرا غرورشون رو خورد کرد؟

از خونه پرت کرده بیرون میدونی چه آسیبی به روانشون زده؟

اینا تو سن خیلی حساسی هستن

کار شما هم به شدت اشتباه بوده که از حق گذشتی برا منافع خودت

من جای مادر بچه ها باشم تا ابد و یک روز با خانواده دایی قطع رابطه و قهرم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

دلبستن به همچین دوستی عاقبت نداره، شما حق رو نادیده گرفتی یه زمانی اکه گیر کردی و کسی کمکت نکرد گلایه نکن، دو خانواده بخاطر یکی که دیگران رو اذیت کرده و خودش قسر در رفته به جون هم افتادن بعد شما امیدت اونه!! 

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید
همین که عذاب وجدان داری خوبه یکمم بیشتر اذیت شو!وقتی حق رو بدونی پ بخاطر منفعت خودت یا بد نشدن خودت ...

آخه می‌دونی چیه ؟ خودم خیلی دلم پره ازشون پریشب داداشم از رو سادگی و نادونی گل کشید حالش بی نهایت بد شد بعد اینا بهش میخندیدن با خنده حرف میزدن راجبش خالم ی نیشخندی میزدا همیشه پسرشو میزد تو سر داداشم 

شوهرشم به داداشم می‌گفت جلو همه اینکارو کن اونکارو و شلوارت و درآر و...

بعد پسرو دخترشم بارهاا منو ضایع کردن جلو جمع منتها من کوتاه اومدم فقط

دو کاربر تو ی اکانت❣️
اووخیبمیرم برا اون دوتا،تو این سن چرا غرورشون رو خورد کرد؟از خونه پرت کرده بیرون میدونی چه آسیبی به ...

چندشب پیش یکی از خاله هامم داداشمو بیرون کرد گفت نیا دیگه همین خالم که مامان این دوتاس شنید و سکوت کرد اونموقع چی ؟ تازه داداش من یتیمه

دو کاربر تو ی اکانت❣️
دلبستن به همچین دوستی عاقبت نداره، شما حق رو نادیده گرفتی یه زمانی اکه گیر کردی و کسی کمکت نکرد گلای ...

باور کن اون خانواده هم همچین معصوم نیستن 

هرچقدر که من سکوت کردم در عوض خانوادشون ازشون حمایت کردن بخاطر بچه هاشون از اون خونه پاشدت رفتن

دو کاربر تو ی اکانت❣️
چندشب پیش یکی از خاله هامم داداشمو بیرون کرد گفت نیا دیگه همین خالم که مامان این دوتاس شنید و سکوت ک ...

ناراحت نشی گلم از من

ولی این خانه از پایه ویران است،چرا همه بزرگترا تون یه جوری هستن؟چرا بلد نیستن با جووونا و نوجونا درست رفتار کنن

این همه تحقیر از کجا نشات میگیره؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

سعی کن ویااد بگیر حرف حق بزنی حتی بدونی تو اون جمع شاید دیگه راهی نداری بخاطر اینکه اونارو دوست داری یا میگی باهام بد نشن همونا یه روزی باتوام همین کارو میکنن میشینی میگی کاش اون موقع ها رفتارایی که داشتن میگفتم واینا .

ناراحت نشی گلم از منولی این خانه از پایه ویران است،چرا همه بزرگترا تون یه جوری هستن؟چرا بلد نیستن با ...

خب دیگه منم تو همین خانواده ها بزرگ شدم و بارها خورد شدم از حق خودم خیلیا گذشتن منم دیگه عادت کردم

دو کاربر تو ی اکانت❣️
خب دیگه منم تو همین خانواده ها بزرگ شدم و بارها خورد شدم از حق خودم خیلیا گذشتن منم دیگه عادت کردم

حقیقتش عمیقاً ناراحت شدم واسه رفتاری که با جووونا میشه

فقط دارن به آینده شون آسیب میزنن😑😒

حقیقتش عمیقاً ناراحت شدم واسه رفتاری که با جووونا میشهفقط دارن به آینده شون آسیب میزنن😑😒

ولی گلم من خانواده ای ندارم پشتم باشه ولی اونا دارن دیشب خالم بخاطر بچه هاش مهمونی و ترک کرد و صدتا حرف به داییم زد 

دو کاربر تو ی اکانت❣️
ولی گلم من خانواده ای ندارم پشتم باشه ولی اونا دارن دیشب خالم بخاطر بچه هاش مهمونی و ترک کرد و صدتا ...

بیا بغلم💔🫂