2777
2789

سلاد فصل 

سالاد ماکارونی 

پودینگ وانیلی +کیک یا ژله 

آب هویج بستنی 

قرمه سبزی 

زرشک پلو 

آجیل و شکلات و شیرینی خامه ای 

(به جای آب هویچ بستنی باقلوا با چای هم مناسبه)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماقوت با شیرهرکی خونمون این دسرو خورده چندتا هم برده خونه با خودش. همش هم زنگ میزنن میگن از اون دسر ...

دستورش لطفا 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون رمضانه بنظرم اش رشته در کنارش قورمه یا قیمه و ته چین . میتونی فقط یکیم بزاری . دسرم همون ژله خوبه بنظرم 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ول کن بابا یه سوپ یه غذای اصلی تمام 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
فکر کردم فقط ما اینجوریم کسی ماکارونی مهمونی نمیده

اره خب مثل اینکه بعضیا مشکلی باهاش ندارن دوست خودم تو مهمونی سوپ پای مرغ درست میکردن خیلیم راضی بودن . مام باید حتما برنجی باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

مرغ و قورمه سبزی واسه غذا، سوپ یا آش پیش غذا، مسقطی یا پاناکوتا یا کیک های مختلف واسه دسر 

به چیز نرمال رو گفتم حالا اگر میخوای خاص باشی دیگه چیز های خیلی باحال تر هم هست واسه غذا دسر و اینا

🌶🔥

اره خودمم به فکرم بود آش رشته بزارم کمی

میتونی به جا دسر هم اگ روزه دارن مهمونات زولبیا بامیه بدی . کار خودت راحت میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35