2777
2789
عنوان

چکار کنممم زایمان کنم 😪 بچه م وزنش داره میره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 50 پست
چطور اینقدر بی تفاوتی و حاضری به هر قیمت طبیعی زایمان کنی!!یکی از دوستام همین اتفاق براش افتاد، ۹ ما ...

دختر منم ۴۱هفته و ۴روز بدنیا اومد..ینی خدابهم رحم کرد فقط

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور اینقدر بی تفاوتی و حاضری به هر قیمت طبیعی زایمان کنی!!یکی از دوستام همین اتفاق براش افتاد، ۹ ما ...

وای من تپش قلب گرفتم با این حرفتون منم ۹ ماهم پر شده ولی دکتر گفت اگ تا دهم درد نداشتی برو دکتر . چه کنم حالا 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای من تپش قلب گرفتم با این حرفتون منم ۹ ماهم پر شده ولی دکتر گفت اگ تا دهم درد نداشتی برو دکتر . چه ...

دور از جونتون

اونم دکترش گفته بود هنوز جا داری

اشکالی نداره صبر کن تا هفته دیگه 

که این اتفاق براش افتاد متاسفانه

امنشاالله سالم و سلامت باشین🌸🌱

فدات شم💋همچنین

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
دور از جونتوناونم دکترش گفته بود هنوز جا داریاشکالی نداره صبر کن تا هفته دیگه که این اتفاق براش افتا ...

چه بد خدا بهش صبر بده بنده خدا . اره منم تا یه هفته دیگ صبر میکنم بعد میرم چ کنم دیگ الانم که قبول نمیکنن میگن فعلا مونده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همه رو انجام دادم پاهام فلج شدن ولی این بچه نیومد. میگن روغن کرچک سریییییع باعث شروع درد زایمان ...

ببین اصلا نخور من به علاوه اینا ک پاهام ب قول خودت قلج شدن

کرچک خوردم فقط بالا آوردم و اسهال شدم گلاب به روت

هیچ درد زایمانی هم نگرفتم

😐 بی تفاوت نیستم عزیزم مثل اینکه متوجه نیستید 

اولا اصلا شکم اول رو سزارین نمیکنن در شرایط خاص اونم 

بعدشم من دیشب سونو دادم و خداروشکر مشکل پیش نیومده بود و سه شب که هی میرم و میام از بیمارستان 

همه ترس منم همین ولی تا چیزی نشه سز نمیکنن 

چکار کنم میگی

دور از جونتوناونم دکترش گفته بود هنوز جا داریاشکالی نداره صبر کن تا هفته دیگه که این اتفاق براش افتا ...

خب به ماهم میگن صبر کن صبر کن چکار کنیم میگی 

حاضریم امپول فشار بزنن همه کاری کنن تا زایمان کنیم 

لطفا استرس نده بهمون همینجوری شم من حال حرف زدن ندارم دیگ😔

ببین اصلا نخور من به علاوه اینا ک پاهام ب قول خودت قلج شدنکرچک خوردم فقط بالا آوردم و اسهال شدم گلاب ...

میگن گلابم خوبه حالا من امشب گلابم میخورم پناه بر خدا اگ دردام شروع شد بهت  میگم توم بخور 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن گلابم خوبه حالا من امشب گلابم میخورم پناه بر خدا اگ دردام شروع شد بهت میگم توم بخور 😂

خوردم زیادش حالم رو بهم میزنه😂😔

واقعا کلافه م چرا نمیشه مثل آدم دردام بیاد