2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صددرصد بخر ....طلا تا قبل عید به ۶ ملیون و بعده عید به ۷ ملیون میرسه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
شمش از چقدر هست؟ دقیقن ماهم ی چسه پول داریم میخاد وام بگیره روش هنو نگرفته، اگ طلا گرفته بود حتمن ا ...

منم موند تو بانک سه ماه حالا ی وام کوچیک گرفتم ولی اگه طلا خریده بودم همین وام سود طلا بود قسطم نیاز نبود بدم

خرداد ماه داییم ۷ ۸ میلیارد پول داشت خونش رو فروخته بود دنبال خونه بزرگتر بود بخره گفتم بده اونو طلا بخر گفت نه من همین امروز فردا خونه میخرم دیگه واسه چی بدم ضرر میکنم. گفتم تو دنبال خونه خاصی هستی . خونه دو طبقه میخواست با آسانسور و همکفش مغازه باشه اصلا هم نمی‌خواست خونه بسازه فقط دنبال خرید بود . گفتم حالا حالا ها پیدا نمیشه بده طلا . گفت نع 

خرداد طلا گرمی ۲ میلیون و ۳۰۰ بود الان دی ماه طلا گرمی ۵ و ۳۰۰ پول داییم همون ۷ ۸ میلیارد مونده تو بانک خونه مورد نظرش رو هم پیدا نکرده  

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
از وقتی چهار بود پول من بانکه

وای اگه میخریدی چه سودی میکردی تو بانگ موند هیچی رو پولت اضاف نشد الانم دیر نشده دیروز میخریدی بهتر از امروز بود امروز بخری بهتر از فرداست 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید