2777
2789
عنوان

دیگه تو خونه پوسیدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا باهمسرم قهریم ممکنه قهرمون بدترهم بشه

خدانکنه،وقتی عصبیه هیچی نگو تا آروم بشه🥲

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
چی شده بگوتایه راه حل بدیم بلکه اشتی بینتون برقراربشه😂

سالتحویل سرکاربود بعدم که اومد کیفشو برداشت رفت فوتبال درحالی که من منتظرش بودم بریم خونه مادرم بعد از اونور انتظار داشت شبش هم باهاش برم شهرستان خونه خواهربرادرش که گفتم نمیام اونم نرفت نمیتونستم باهاش خوب رفتار کنم خیلی ناراحت بودم از دستش اونم دست پیشو گرفته پس نیفته میگه باهام نیومدی شهرستان منم کلا باهاش حرف نمیزنم خودشم میدونه تقصیرشه ولی سعی میکنه کم نیاره

نه فداتشم باردار نیستم ،نمیدونم چرا اینطوری شدم .از دیشب حالم خیلی بدتر شد .باید برم دکتر حالم اصلا ...

شاید سرما خوردی

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
سالتحویل سرکاربود بعدم که اومد کیفشو برداشت رفت فوتبال درحالی که من منتظرش بودم بریم خونه مادرم بعد ...

ای وااااابگومردحسابی سال تحویل کی میره فوتبال مردبزرگ شدی خیرسرت بچه دبستانی نیستی ک ینی چی خدایاااجای عقل ب مرداچی دادی ک نمیتونن ازش استفاده کنن بگوخونواده توماله خونواده من بیت الماله

برو آشتی کن دم سال نوییی بوسش کنحتی اگه مقصرم نیستی نزار این بارون از دست بدینکیف کنین

ای کاش مجرد بودیم تو خونه بابامون لم می‌دادیم کیف میکردیم

بیشتر ببینید
ای خداچی بگم عزیزم شوهرخودمم چنان قهرکرده وپوزش پره جو خونه رو سنگین میکنه بچه هامم گناه دارن خداروش ...

همه چیشون به کنار اون ناز کردنشون هم به کنار 

آخه مرد گنده تو با یه مَن ریش و پشم ناز کردنت دیکه چیه🤣

بیشتر ببینید