2777
2789

چند تا مسأله هست که اینجا زیاد تکرار میشه در حالیکه تو جامعه خلافش رو میبینم:

مثلاً:

- اینجا کلا پسری که درآمدش پائین هست، یا پسری که یه بار جداشده، شانس ازدواجی براش قائل نیستن. یعنی کسی اینجا حاضر نیست باهاش ازدواج کنه در حالیکه تو جامعه من میبینم براحتی ازدواج میکنن و با موردهایی که حتی بهتر از خودشون هستن.

- اینجا ازدواج دختر تا 50 سالگی هم دیر نیست ولی تو واقعیت وقتی دختر بالای 30 سال میره خیلی شانس ازدواجش کم میشه.

* من دارم در مورد اکثریت صحبت میکنم، نه چند نفر که ممکنه استثناء باشن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه کل جامعه ریختن نی نی سایت؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

اینجا همه از دم مریم مقدسن . دوس پسر گرفتن رو وقیح می‌دونن . کسی نباید تو اینجا دنبال مخ زدن از یه پسر باشه چون معتقدن پسرا کین ک بخوایم بهشون بها بدیم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید

آره مثلا میگن مرد بالای ۳۵ خوبه برا ازدواج ولی در واقعیت این سن دیره 

بنظرم از فانتزی های مسخرشون بیشتر حرف میزنن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اینجا همه از دم مریم مقدسن . دوس پسر گرفتن رو وقیح می‌دونن . کسی نباید تو اینجا دنبال مخ زدن از یه پ ...

اتفاقا برعکسه، اینجا همه قبل ازدواج رابطه دارن تازه شوهرشون هم مشکلی با این موضوع نداره. 😂