2777
2789
عنوان

تبلت با گوشی

85 بازدید | 15 پست

سلام میدونم هر دوتاشون خیلی مضرن برای بچه ها اما بچه هام به شدت دارن حسرت می خورن  طوری که مهمونی می رفتیم بچه های دیگه همش گوشی دستشونه هیچ کس با اینا بازی نمی کنه  خیلی دلم می سوزه براشون 

گوشی خودمو نمی تونم چون کار می کنم باهاش

میگم همین گوشی دست ما بزرگترها کلی زندگیا رد مختل کرده

دوست ندارم از بچگیشون و لذت های طبیعی محروم بشن بچسبم به این باریهای مضخرف 

اگر توهین نمی کنید نظرتونو بدین 

ممنون 

گوشی خودتو زمان مهمونی بده 

اونجا که کار نمیکنی 😐

دوتا بازی نصب کنه بازی کنه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظر شما گوشی بخرم بهتره یا تبلت برای بازی و کارتون؟

هیچکدوم عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

براشون تبلت بخر ولی با زمانبندی بده بازی کنن 

منم بچه بودم همینطوری بود مامانم مثل شما مخالف بود می‌گفت بچه بازی طبیعی کنه

روزی ی ساعت خاص مثلا نیم ساعت میداد بازی میکردیم

تو مهمونیا کلا آزاد بودیم

اینطوری خیلی خوبه 

اصلا نباشه تو این دور و زمونه بچه مسخره میشه 

البته بدون سیم‌کارت 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

باور کنید ضرر این حسرته خیلی کمتر از ضرریه گوشی خریدنه ب بچتون وارد میکنه 

اگر کمتر از ۱۴ سال دارن نخرین براشون 

بعد ۱۴ سالم ک خریدید یا بدون اینترنت یا باشه یا اینکه اینترنتش زیر نظر خودتون باشه 

براشون تبلت بخر ولی با زمانبندی بده بازی کنن منم بچه بودم همینطوری بود مامانم مثل شما مخالف بود می‌گ ...

بله کاملا حرفتون منطقی و درسته ممنونم بابت راهنمایی و نظر مفیدتون عزیزم 😊🌹