2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74434 بازدید | 1119 پست
من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خد ...

منم آشنامون صبوری کرد و صبوری الان علاوه بر اینکه نه خونه داره یا زندگی مثل ادم .بچه هاش هم ب لطف پدرشون بدبخت شدن و هر کدوم یه ضربه زد بهشون زبان زده فامیل شدن تو بیچارگی با اینکه مایه دار زمانش بوده شوهره ...

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما تاپیکات معلومه ادم معتقد ومومنی هستی قاضی فقط خداس ما تو شرایط این بنده خدا نبودیم از کجا میدونی ...

خب از دید شما ازدواج آزمون و خطاست. آره اگه بچه ای در کار نباشه مشکلی نیست.

ولی اگه بچه ای از یکی از ازدواجها اومد، اونوقت چی؟ یه وقت کسی ازدواج می کنه و جدا میشه، دومی همه ی تلاش و وقت و مشاوره و دقتش رو میذاره، حالا یه مشکلی مثل ناباروری و مرگ و ...پیش میاد. 

ولی دیگه این که بری ببینی اینم خائنه جدا شی، بعدی پارانوئیده، جدا شی، بعدی....یه جایی شانسی خوب به پستت بخوره، این دیگه اصلا صبر و فکر و منطق و تحقیق هیچ جایی نداره. طرف با آزمون و خطا پیش می‌ره. اگه اینم بد در اومده بود واقعا چی کار می کردی

پس دیدی همین یعنی امید به تغییر هست خودشم میدونه رفتارش اشتباهه ولی نمیخواد پیش تو بگه یا قبول بکنه ...

من چندبار گفتم حالم خوش نیست برم مشاور میگه حرفات رو به من بگو مشاور ها خودشون مریضن😭

عذاب وجدان دارم برای جدایی

اصلا عذاب نگیر دوره آزادی بابا اینقدر توهین کتک هنوز نشستی خدارشکر خودت کارشغل داری منم ازدواج اولم خیانت دیدم جداشدم درباره ازدواج دوم کردم با یکی گفتم بهترین انتخاب کردم ۳سال زندگی کردم دیدم واقعآ نمیشه زندگی کنم من ازدواج اول بچه داشتم لعنتی قبول کرد بعد دلم خون کرد یسره بعث دعوا داشتیم رفتم درخواست دادم آمد توافقی جداشدیم خدارشکر ۲۰روز پیش دفترطلاق رفتیم همچی تمام کردیم بخدا تمام هذینه خودم دادم حتٱ وکیل گرفتم ۱۰میلیون دادم فقط آزاد بشم

هیچی نداره هیچی فقط همه چی بلده زرنگه قویه و دیگه هیچی نداره هیچ کاری هم نکرده برام عروسی نگرفت طلا ...

کی میخوای دادخواست طلاق بدی خیال مارو راحت کنی؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا