2777
2789
عنوان

یه همکارام میگه بابام دندون پزشکه ولی خونه از خودشون ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 25 پست
اون میاد میشینه حرف میزنه با من من کم حرفترینم نمیدونم چش میشه هی میاد از خودش میگه من خداشاهده هیشک ...

کاری نداره اسم باباشو بپرس سرچ کن گوگل 

اگر پزشک باشه اسمش میاد برات دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی پیتزا ۸۰ تومنی میخوره اخه ۸۰ تومن پیتزا چی توشه جز گوشت سگ؟؟

وای چقدر تو توهین میکنی خب تو این پیتزا های ارزون اصلا گوشت نمیریزن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

خب کم حرف نباش حرف بزن بگو چطوری هستین شما شاید بجایی رسیدین . باز خوبه اون هرچی هس حرف میزنه همه چیو میگه

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
اون میاد میشینه حرف میزنه با من من کم حرفترینم نمیدونم چش میشه هی میاد از خودش میگه من خداشاهده هیشک ...

دکتر باشه پزشک باشه مهندس باشه هرچی ک باشه مشخص میشه. اگه کسی با من بشینه اول بسم الله این حرفارو بزنه من باور نمیکنم 

خب کم حرف نباش حرف بزن بگو چطوری هستین شما شاید بجایی رسیدین . باز خوبه اون هرچی هس حرف میزنه همه چی ...

نه عزیزم پرحرفی اصلا خوب نیس منم حراست نیستم همه چیو بدونم اصلا هم دوست نذارم بدونم .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون