2777
2789
عنوان

قرار اول

147 بازدید | 18 پست

طرف میگه بریم باغ منم گفتم زودع بعد فکنم ی ربع قسم جون مادرشو خورد منم گفتم بدتر به شکم ننداز بگم هدفش چبه گف ن بخدا من خودم فق میرم باغ ن کافه ای ن رستورانی جایی نمیرم با دوستام فق باغمون میریم اهل کافه رستوران نیستم بعد گف قلیونا کافه خوب نیس یعنی قلیونیم نکشیم قسمت قلیونو قبول دارم ولی نمیتونم اعتماد کنم‌ تهش گف باشه هروق خودت خواستی بیا باغ

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۸۲۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بیشتر ببینید

زر مفت میزنه نری یه وقت اصلا ابدا اشتباه نکنی قرار اولو برو یه کافه یا رستوران 

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسابی ریگی به کفششه

حالا نمیگم حتما ولی نمیشه اعتماد کرد میگه مثه بقیه نیستم منم گفتم پسر جون همه اینو میگن  هی ادم بگه همه مث هم نیستن خو هزارتا بلاسرش میاد بعد گفت ت با ادم درس نرفتی گفتم اونام مث تو همین حرفو زدن اگه قرار همچین چیزی برام پیش نیاد باتوم نمیام تا اعتماد کنم وگرنه اینا همه حرفه گف باشه هرجا ت گفتس بریم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۸۲۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بیشتر ببینید
زر مفت میزنه نری یه وقت اصلا ابدا اشتباه نکنی قرار اولو برو یه کافه یا رستوران

میدونم خواهر هیچوق دوباره س اشتبا نمیکنم من با ماشین رفتم

دور خوردم همچین اتفاقی افتاد چ برسه باغ ولی میگه من هدفم س.ک.س بود ج.ن د. ه  راحتره این‌همه هم ازیتی نداره که بخوام مثه بقیه گول بزنم چن ماه نقش بازی کنم من دنبال رابطع جدیم فلان گفتم اوکی پس ثابت کن انقدم اصرار باغ نکن 

بیشتر ببینید
چن سالتونه؟ چند وقته باهمید؟آدم باید خیلی شانس بیاره که آدمش درست باشه

من ۲۱ اون۲۵ ۱ هفتس

بیشتر ببینید
باور نکن به یکی اینجوری تجاوز کردن چندنفری

میدونم ن مگه خرم

بیشتر ببینید
نریااا تازه یهو رفیقاشم میاره ت باغ و...

ن دیگه در این حد نیس خودش تنها ولی طرف نخواد هم کارب کنه شزایط باغ ی جوریه ک احتمالش زیاده پیش بیاد طرف مشروبی بخوره دیگ هیج جاش هس راحت از خود یی حودشن 

بیشتر ببینید