2777
2789
عنوان

چجوریه بعضیا انقد زبون دارن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست
چجوریه باید بخرم؟

بعضی دوره هاش رایگانه بعضی هاس پولی

اول رایگان هاش رو شرکت کن 

اگه دیدی با استاد ارتباط خوب گرفتی پولی ها رو بخر .

من به شخصه میتونم بگم یکی از بهترین استادهاست 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

عه از کجا؟

عه از کوچه ی آقا شجا

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی دوره هاش رایگانه بعضی هاس پولیاول رایگان هاش رو شرکت کن اگه دیدی با استاد ارتباط خوب گرفتی پولی ...

شما خودتون از این دوره ها استفاده کردین؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

همین روندو ادانه بده فعلا فقط رو صحبت کردن تمرکز کن نه خوب صحبت کردن با تعامل بیشتر لحن و فن بیانتم ...

ممنونم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

شما خودتون از این دوره ها استفاده کردین؟

بله من دوره های رایگانش رو شرکت کردم. از پولی هاش، فقط دوره شهامتش رو خریدم که عالیه

زبون دارن یا فن بیان دارن ؟ 

فن بیان از سواد و مطالعه بالا میاد 

زبون داشتن یعنی یه چیزی میگی سریع میزارن تو کاست از حرف زدن کم نمیارن یا یه جوری حرفشونو میندازن که نفهمی از کجا خوردی 

که این یا ناشی از اعتماد بنفس خوبه یا ناشی از کم کاری والدین توی تربیت طرف 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
بله من دوره های رایگانش رو شرکت کردم. از پولی هاش، فقط دوره شهامتش رو خریدم که عالیه

عه باشه منم شرکت میکنم حتما

این موضوع کاملا انتسابیه

تو تنهایی با خودت حرف بزن

کم کم با ادما هم راحت تر ارتباط میگیری

کتابم زیاد بخون

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

یچی میگم شاید باور نکنین ولی سردیجات باعث میشه میل ب حرف زدن نداشته باشی و کم حرف شیبرعکس گرمیجات زی ...

چه قدر عالی گفتی. اسی راس میگه