2777
2789
اگ دیدم نمیزاره حرف بزنم قهر کنم؟

به نظرت قهر جوابه ؟من مثلا تو این شرایط بگم تو از اعتماد من سوء‌استفاده کردی فوری به غرورش برمیخوره می‌کنه به نامم اما اگه بگم خوبه دو روز دیگه نباشی من آوار بشم استرس سرپناه داشته باشم خودش بازم میزنه به نامم بستگی داره چجوری آدمی باشه البته خونه نداریم فعلا مستاجریم

بله پدر من قبل فوت تمام دارایی رو نصف زد بنام مادرم.نصف دیکه هم ما بچه ها گفتیم نمیخوایم تا مادرمون ...

خدارحمت کنه پدرتون رو ولی نیازی نبود بزنه اگه هم نمیزد مادرتون میشد سرپرست و همش در اختیارش میشد در باقی مساعلتون هم شما اشتثنا هستید خیلیا نمی بخشن

آقا هستم        اقا هستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من وام ازدواجم رو دادم ب شوهرم موقع خرید خونه، گفتش ک ب نامم میزنه اما بعد خرید خونه زد زیر حر ...

والا من اینجوری نبود

چون من همسرم جدا شده بود یه بار و من شدم همسر دومش 

خودش توی محضر جلوی همه گفت که یه خونه و یه مغازه و یه ماشین و یه حساب بانکی پس انداز تو مهریه ام باشه که خدایی نکرده اتفاقی افتاد براش من پشتوانه داشته باشم

درصورتیکه خودم گفتم نمیخوام اما قبول نکرد و به خواست خودش بود

چون سنشم از من بالاتره بیشتر حساسه رو این چیزا

شما هم باید همون موقع یه فکری میکردین الان بشین خیلی جدی باهاش حرف بزن و ازش بخا که انجامش بده

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی ک میخای ازدواج گنی به اینا فکر نمیکردیمرد هم میره سرکار تو گرما سرما از خرج خودش میزنه برا زن ...

ماهم تو خونه صبح تا شب کار می‌کنیم بچه میگیرم.من به شخصه دوتا بچه بی آروم دارم از دستشون گریه میکنم.منم اگه نمیخواستم بخاطر بچه هام بشینم تو خونه خودم مهندس شیمی هستم درآمد خوبی میتونستم باشم.البته خداروشکر همسرم طرز فکرش مث شما نیس و قدر دان هست و خونه بنام کرده و ماشین زیر پام گذاشته که راحت باشم و اولین پولی که موقع حقوق میزنه حساب واسه منه.همیشه میگه تو قلب خونه ای.اگه تو ناراحت باشی بقیه اعضا خونه هم ناراحت میشن...

والا من اینجوری نبودچون من همسرم جدا شده بود یه بار و من شدم همسر دومش خودش توی محضر جلوی همه گفت که ...

فقط نمبدونم چی بهش بگم ک دلش نرم شه قبول کنه میشه یکم کمکم کنی؟😅

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

فقط نمبدونم چی بهش بگم ک دلش نرم شه قبول کنه میشه یکم کمکم کنی؟😅

من سیاست صحبتی ندارم اصلا 🥲😂به قولا ساده حرفمو میزنم

از بچهای اینجا کمک بگیر 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی ک میخای ازدواج گنی به اینا فکر نمیکردیمرد هم میره سرکار تو گرما سرما از خرج خودش میزنه برا زن ...

چرا از این زاویه نگاه نمیکنی اگه بچه‌نداشته باشی بعد مرگ دارایی به پدر و مادرت میرسه و زن بیچاره آواره میشه البته اگه مهریه اش کم باشی اگه بچه هم باشه اولاد این زمونه رحم نداره .برادر من اگه مالی داری دو دونگشو بزن به نام خانمت حتی به خودشم نگو .همیشه به شوهرم میگم مرد عاقل دو تا کار رو حتما انجام میده که زنش در رفاه باشه یکی بیمه دوم یه بخشی از اموال رو به نام زنش میزنه

چرا از این زاویه نگاه نمیکنی اگه بچه‌نداشته باشی بعد مرگ دارایی به پدر و مادرت میرسه و زن بیچاره آوا ...

بلانسبت شما و بلانسبت اونای ک این کامنت میخونن زنای الان قابل اعتماد نیستن 

آقا هستم        اقا هستم

چرا از این زاویه نگاه نمیکنی اگه بچه‌نداشته باشی بعد مرگ دارایی به پدر و مادرت میرسه و زن بیچاره آوا ...

دقیقا همسر من بعد زایمانم نشد برگردم سرکار.با مدیر صحبت کرد بیمه ام رد کنه از جیب خودش

الان ماهی نزدیک 4میلیون میریزه حساب شرکت واسه بیمه من