2777
2789

لباس کهنه با نو مشخصه دیگه.. کسی به نوشته دقت نمیکنه

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اولا کی توجه میکنه چقدر سخت میگیری.دوما میتونی ۴ را بشکافی به جاش با نخ و سوزن بنویسی ۶

اصلا ب بند لباس و مارک و اینجور چیزا نیستم ب خدا اما چون بچست گقتم حیفه کلی هزینه کردم پشتش زده سال پیش رو

چدن بچست میگم نکنه بقیه بچها چیزی بگن یا فکر کنن کهنه خزیدم

یه برچسب های هست اسی انگار واسه لباسای جین هست رو پارگی ها میزنن اگه خیلی اذیت میشی برو بگیر بزن رو اون شماره ی ۴ 

زده سال ۲۰۲۴ بده ن؟ چیکار کنم ؟ ب نظرتون فک نمیکنن ک کهنست؟ نمیدونستم اینو نوشته

من هودی گرفتم روش ۲۰۱۹ عهههه😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ببین با نخ دوخته شده؟

شکافته نمیشه؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه برچسب های هست اسی انگار واسه لباسای جین هست رو پارگی ها میزنن اگه خیلی اذیت میشی برو بگیر بزن رو ...

وای این چه پیشنهادیهه این که فک کنن پاره بوده بدتره که مگه یه عدد چقد اهمیت داره اتفاقا من اصلا دوس ندارم واسه عید کسی بفهمه لباسم نوا خیلی خزه

چون بچست اینم خودش توی این فازا نیست میگم بچها بهش چیزی ن مسخره نکنن و ...

استارتر یعنی شما این لباس را فقط این چند ماهه به بچه تون میپوشونید و بعد میندازید؟ یعنی اگه ۲۰۲۵ بود، سال ۲۰۲۶ نمیپوشوندیش؟