2777
2789

من پارسال قشم خرید کردم اما واقعا همش مارکای متفرقه چینی ایرانی بودن اگر تهران خرید میکردم خیلی بهتر بود 

امسال میخوام اونجا خرید کنم ولی میترسم اونام فیک باشن

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مناطق آزاد باید برند شناس باشی ک اصل بشناسی وگرنه فیک زیاده

یعنی اونجا بزنم گوگل مثلا فلان مدل ماشین لباسشویی ال جی این شکلیه با چیزی که تو مغازه هست مقایسه کنم؟

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

بیشتر ببینید
یعنی اونجا بزنم گوگل مثلا فلان مدل ماشین لباسشویی ال جی این شکلیه با چیزی که تو مغازه هست مقایسه کنم ...

باید اینقدر اصلش دیده باشی ک اونجا دیدی تشخیص بدی ...درکل ام اونجا جنس چینی درجه یک زیاده ...

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خر شهري از نمايندگي اون برند بخريد فيك نيست اما خب خيلي ماركا تو كشورمون نمايندگي ندارن متاسفانه

والا من رفتم امین حضور خرید کنم انقدر هر کدوم یه قیمت میداد و میگفت اون یکیا فیکه اصلا نتونستم خرید کنم 

کدوم جنس خارجی ای تو ایران نمایندگی داره اخه

بیشتر ببینید
باید اینقدر اصلش دیده باشی ک اونجا دیدی تشخیص بدی ...درکل ام اونجا جنس چینی درجه یک زیاده ...

شما رفتی ؟ 

بیشتر ببینید
یعنی اونجا بزنم گوگل مثلا فلان مدل ماشین لباسشویی ال جی این شکلیه با چیزی که تو مغازه هست مقایسه کنم ...

ببین بخاطر بی ارزشی پولمون اگر بخوان اصل وارد کنند قیمتش خیلی بالا در میاد مشتری نمیگیره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
من کل جهیزیمو بندر خریدم

یعنی انقد اصلشو دیده بودی تشخیص میدادی فیکا رو 🚶

بیشتر ببینید
ببین بخاطر بی ارزشی پولمون اگر بخوان اصل وارد کنند قیمتش خیلی بالا در میاد مشتری نمیگیره

بخاطر همین دو دل شدم میگم برم همینجا ایرانی گارانتی دار بخرم با این که جنسای ایرانی اشغاله اما قابل تعمیره فکر کنم

بیشتر ببینید

من عاشق مرکز خریدا و پاساژهای چابهارم وسایل برقی و آرایش هر چی خریدم تا حالا عالی بوده

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

بخاطر همین دو دل شدم میگم برم همینجا ایرانی گارانتی دار بخرم با این که جنسای ایرانی اشغاله اما قابل ...

خب بدیش اینه ایرانی با وجود گارانتی باز خدمات نمیدن و دنبال بهونه که شانه خالی کنند و اخر خسارت و تعمیر رو متوجه مشتری میکنند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید