2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره ببین 

موسیقی و زبان ارزش سرمایه گذاری داره 

موسیقی هم سنش خوبه چون کوچولوئه خیلی سریع تر باهاش انس میگیره 

زبان هم ببرش یه جای خوب و تحقیق کن که بعد از چند سال میتونه قشنگ صحبت کنه 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید
زود نیست؟بذار بچگی حسابی بازیگوشی کنه از ۶سالگی شروع کن

نه ببین تمام ورزشکار و موسیقی دانای بزرگ تقریبا از زیر ۵ سال شروع کردن فامیل ما پسرش از ۴ سالگی رفت آموزشگاه پارس الان ۷ سالشه به قدری قشنگ پیانو میزنه آدم لذت میبره

نه ببین تمام ورزشکار و موسیقی دانای بزرگ تقریبا از زیر ۵ سال شروع کردن فامیل ما پسرش از ۴ سالگی رفت ...

شاید ... 

اما از نظر شخصیتی، یه خلا هایی در آینده براشون بوجود میاد که ریشه در این داره که بچگی نکردن..

شاید ... اما از نظر شخصیتی، یه خلا هایی در آینده براشون بوجود میاد که ریشه در این داره که بچگی نکردن ...

این فامیل ما با چنان لذت و عشقی پشت پیانو میشینه و به قول خوش شنگول میشه که اون حس خوب به همه منتقل میکنه چه مشکلی مثلا رونالدو مثلا نادال یا حتی همین پیانیست معروف ایرانی همه تو مصاحبه هاشون گفتن مدیون مادرشون هستن که از سن کم رو مهارتاشون کار کردن هیچ موفقیتی به نظرم من اتفاقی نیست نمیگم استعداد مهم نیست ولی استعداد تنها آدم به جایی نمیرسونه

شاید ... اما از نظر شخصیتی، یه خلا هایی در آینده براشون بوجود میاد که ریشه در این داره که بچگی نکردن ...

آموزش  زبان و موسیقی کودکان اصلا مثل آموزش  بزرگا نیست. اموزش در قالب بازیه .بازی و موسیقی . بازی و زبان.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂