2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیبایی معمولی باید باشه بقول دکتر عزیزی

اگر فکر میکنی له اعتماد به نفسم کمک میکنه حتما اینکار کن

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بیشتر ببینید

همچین عقیده ای ندارم،دیدم یه نفر با چشمای چپ و دماغ گنده و لب پاره ازدواج کرده،یکی انقدر ظریف و نازه نه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

اگه دماغت اندازه خرطوم فیل باشه ولی بابای پولدار و سرشناسی داشته باشی بهترين کیس ها برات میاد 

اگه بابات فقیر باشه و کاره ای نباشه انجلینا هم‌ باشی خاستگار زیاد میاد ولی یکیش به لعنت خدا هم‌نمیارزه 

بنظر من هیچ!

یعنی ازدواجی که بخاطر زیبایی باشه و ملاک فقط زیبایی باشه به درد نمیخوره

و اصولا زیبایی یه چیز نسبی هست

یعنی آدمها با سلیقه های متفاوتن و طبیعیه هرکس یجور میپسنده

اتفاقا امروز خونه داییم بودم، یکی از پسرهای فامیل زنداییم که مدتهاست دنبال زن بود و سنش بالاست و ازدواج نکرده بود تازه ازدواج کرده و اومدن اونجا

فرض کن پسره قدش ۱۶۵ دختره ۱۸۰ یا بیشتر! خیلی عجیب بود برام اینهمه صبر تو انتخاب و بعد اینطوری ... ولی کنار هم خوشبخت هستن