2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره ببین 

موسیقی و زبان ارزش سرمایه گذاری داره 

موسیقی هم سنش خوبه چون کوچولوئه خیلی سریع تر باهاش انس میگیره 

زبان هم ببرش یه جای خوب و تحقیق کن که بعد از چند سال میتونه قشنگ صحبت کنه 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

زود نیست؟بذار بچگی حسابی بازیگوشی کنه از ۶سالگی شروع کن

نه ببین تمام ورزشکار و موسیقی دانای بزرگ تقریبا از زیر ۵ سال شروع کردن فامیل ما پسرش از ۴ سالگی رفت آموزشگاه پارس الان ۷ سالشه به قدری قشنگ پیانو میزنه آدم لذت میبره

نه ببین تمام ورزشکار و موسیقی دانای بزرگ تقریبا از زیر ۵ سال شروع کردن فامیل ما پسرش از ۴ سالگی رفت ...

شاید ... 

اما از نظر شخصیتی، یه خلا هایی در آینده براشون بوجود میاد که ریشه در این داره که بچگی نکردن..

شاید ... اما از نظر شخصیتی، یه خلا هایی در آینده براشون بوجود میاد که ریشه در این داره که بچگی نکردن ...

این فامیل ما با چنان لذت و عشقی پشت پیانو میشینه و به قول خوش شنگول میشه که اون حس خوب به همه منتقل میکنه چه مشکلی مثلا رونالدو مثلا نادال یا حتی همین پیانیست معروف ایرانی همه تو مصاحبه هاشون گفتن مدیون مادرشون هستن که از سن کم رو مهارتاشون کار کردن هیچ موفقیتی به نظرم من اتفاقی نیست نمیگم استعداد مهم نیست ولی استعداد تنها آدم به جایی نمیرسونه

شاید ... اما از نظر شخصیتی، یه خلا هایی در آینده براشون بوجود میاد که ریشه در این داره که بچگی نکردن ...

آموزش  زبان و موسیقی کودکان اصلا مثل آموزش  بزرگا نیست. اموزش در قالب بازیه .بازی و موسیقی . بازی و زبان.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂