2777
2789

ماه اول لتروزول و سینال اف استفاده کردم، و بعدازتزریقhcgبا دو دوز به شدت کمردرد، درد هردوتخمدان، ازروز دوم تزریقhcgبه شدت سینه هام متورم و دردناک، چون برای تعیین جنسیت اقدام کردم فقط دوبار دربازه12ساعته از 24الی36 ساعت بعدتزریق رابطه داشتم بی بی چک تاروزسیزدهم هم هاله داشت اما سیزدهمین روز تزریق پریودشدم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ه دوم دوباره همین داروها رو استفاده کردم پوپر اینوفولیک برای تقویت تخمدان بصورت ناشتا صبح و شب و کپسول کوانزیم q100و ویتامین دی1000و فولیک اسید روزانه استفاده میکردم، از روز هشت بی بی منفی شد وعصرروزدهم پریودشدم بااین تفاوت هشت الی ده روز پریودی طول کشید ومن لکه بینی زیادداشتم حتی اوایل خوشحال بودم لکه لانه گزینی هست، علایم ماه قبل رو داشتم اما خیلی خفیف تر بود بازهم برای تعیین جنسیت محدود رابطه داشتم. وماه دوم هم نشد. 

*پودر اینوفولیک

ماه سوم که مکمل ها رو مصرف کرده بودم و روز سه پریودی رفتم دکتر، گفتم این ماه خیلی لکه شدم،  فقط بهم سینال داد واینکه روزده مجدد سونو، فولی ها سایزشون خوب نبودند ومجدد ادامه سینال اف، روز چهارده سونو سه تا فولی18تا22داشتم بازهم میخاستم تعیین جنسیت کنم، وبا دوباررابطه نشد، دکترفلوکونازول هم بهم داد برای پسرزایی، بازهم بی بی از روز هشت منفی و سیزدهمین روز تزریق پریودشدم.