2777
2789
عنوان

عکسهای سفر من 🤍🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 16622 بازدید | 406 پست
وای چه بازار تمیزی هستادم کیف میکنه

خیلی خوب بود

دلم میخواست همونجا بشینم فقط نگاه کنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
صبم یکی گفته بود برم لرستان یه موجود بیعقل بیفکر میگه دزدن واقعا ادم نمیدونه چی بگه بهشون لایق توهین ...

یه سریا همش دنبال دعوان

میگن شمالیا تیغ زنن بعد تا دو روز تعطیل میشه میریزن شمال

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سیگار تو ماهی ازون برون چیکار داره

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
سیگار تو ماهی ازون برون چیکار داره

برای ماهم سوال بود واقعا😁

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
صبم یکی گفته بود برم لرستان یه موجود بیعقل بیفکر میگه دزدن واقعا ادم نمیدونه چی بگه بهشون لایق توهین ...

دقیقاا من درک نمیکنم چطور ادم میتونه انقدر بی شخصیت باشه همه توی یک کشور داریم زندگی میکنیم چرا باید بهم توهین کنیم !

ولشون کنیم بهتر حال متکلم از کلامش پیداست😅

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یه سریا همش دنبال دعوانمیگن شمالیا تیغ زنن بعد تا دو روز تعطیل میشه میریزن شمال

دقیقاا امروز صبح انقدر ترافیک  بود توی بابل بعد میگن مازندرانی فلان فلان برای چی میاین خوب:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

سفر خوش بگذرههه خوشگلم 🥹😍 تو این هوای بهاری فقط باید نفس بکشی حالتو خریدارم 🤩🦋

عزیز دلم

ممنون قشنگم 😍🤍

بیشتر ببینید
ماهیه سیگار میکشه؟استغفرالله😂

🤣🤣🤣🤣

یه ماهی داریم سیگار میکشه بیا نشونت بدم

بیشتر ببینید