2777
2789

اگه کسی تو زیارت کسی چیزی بهمون بده نشانه چیه؟ آخه من 

تو حرم امام رضا علیه السلام زیارت که کردم (دستم هم رسید ضریح) تا اومدم برگردم یه خانوم زد رو شونه م برگشتم یه آویز گیره روسری بهم داد و رد شد. من گرفتم و خیلی خوشحال شدم مطمئنم یه نشونه ست اینو ایمان دارم ولی نمیدونم چی ؟

مثلا اولین بار که رفته بودم راهیان نور چفیه م جا موند یکی گفت نشانه اینه که دوباره میای اینجا، البته هنوز نرفتم ولی همسرم قول داده بریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممکنه نشونه باشه ممکنه هم نباشه

ذهنتو درگیر این چیزا نکن

تو توی حرم امام رضا جان بودی و چه نشونه‌ای بالاتر از این که امام معصوم طلبیدت

یا تو مناطق جنگی بودی و در جوار خون پاک هزاران شهید و چی بالاتر از اینکه شهدا دعوتت کردن و بهت عنایت داشتن

بقیه‌ی چیزا فرعه و حاشیه

ب هرچی فکر کنی همون میشه مخصوصا جاهای معنوی...توکل بر خدا انشالله ک نشونه ای از سمت آقا امام رضا بود ...

عزیزم من چون دلم رو شکوندم دیشب با چشم گریون دعا میکردم انگار مطمئن بودم حاجت روا میشم یعنی میشم؟

...
نشونه ی این بوده ک بیای اینجا بیانش کنی و من ب فـــال نیک بگیرم ک پیغوم پسغوم امام رضا برای من بوده ...

انشاالله 

چله سوره احزاب و چله نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بده

من برای چند نفر نائب شدم با این دوتا چله بختشون باز شد 

توکل بر خدایت کن

عزیزم من چون دلم رو شکوندم دیشب با چشم گریون دعا میکردم انگار مطمئن بودم حاجت روا میشم یعنی میشم؟

پن ک خدا نیستم ولی ب کرم اهل بین خیلللللی اعتقاد دارم، معجزه ها ازشون دیدم وقتی بدبختی و درموندگیم...

انشالله خدا ب دل شکستت نگاه کرده🦋