2777
2789
عنوان

فقط منم ک حس میکنم زندگی با همچین پسرای خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 47 پست
برادر منم اینطوریه رفت پزشکی خوند بعدش شرکتم زد الان هیچ دختری نمیتونه تحملش کنه یکجور مغروره همه رو ...

باده جوونیه 😄امان از پیری و چرخش سیب روزگار 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
نمیدونم چرا ب پسرای ک خیییلی به خودشون میرسن نمیتونم اعتماد کنم😂🤦🏻‍♀️

اشکالی نداره که یه پسر به خودش برسه ولی مشکل اینجاست 90 درصد درامدش خرج خودش میشه یعنی ازدواج کنه پول نداره خرج زن و بچه کنه

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉.....2.2.2....4.4.4

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂 سنش زیادم کم نیست ۳۸سالشه ولی اره شاید کم کم دغدغه هاش تغییر کنه ما هم خوشحال بشیم این حداقل خانو ...

۳۸ واسه همچین پسری هنوزم بچه ساله 

منتها باید مراقب باشه جوری روزگار دغدغه هاشو تغییر نده که دهنش سرویس بشه 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
۳۸ واسه همچین پسری هنوزم بچه ساله منتها باید مراقب باشه جوری روزگار دغدغه هاشو تغییر نده که دهنش سرو ...

انشالله تا اینجا با لطف خدا همیشه پیشرفت کرده انقدر پشتکارم داره که بازم پیشرفت کنه

منم نگران خودشم که تنها نباشه وگرنه خودش دهن سرویس کنیه تازه به کسیم کاری نداره که تمرکزش رو خودشه وگرنه خیلی هم  همه دوستش دارن روزگار دهن کسایی که به بقیه بدی کننو سرویس میکنه😂😉

انشالله تا اینجا با لطف خدا همیشه پیشرفت کرده انقدر پشتکارم داره که بازم پیشرفت کنهمنم نگران خودشم ک ...

راستی چرا تاپیک قبلیو قفل کردی اخه بعد واسه اینکه بفهمی خوندم ریپاتو ، اینجارو ریپ زدی تا جوابتو بدم متوجه حضورم بشی  افرین خیلی باهوشی 

بهش حسودیم شد که تمرکزش روی خودشه یه داداشی و یه نی نی سایت پس همچین تنهام نیس 

آره خیلی دوسش دارن تا وقتی بهشون چیزی بماسه چه لذت لاسیدن چه مادی چه تفریح 

ولی خب همینکه تنهاس تا الان با این همه جلال و جبروت یعنی بدجور داره سرویس میشه گناه داره بخدا 😂😉

بیشتر ببینید
راستی چرا تاپیک قبلیو قفل کردی اخه بعد واسه اینکه بفهمی خوندم ریپاتو ، اینجارو ریپ زدی تا جوابتو بدم ...

عزیزم من رو اشتباه گرفتی ؟ من تاپیک نزدم اصلا 

قصدمم دعوا با شما نبود خواستم از تجربه مشابهم با استارتر صحبت کنم 

لطفا توضیح بده مشکلی با من داری  ؟ چون متوجه نشدم

عزیزم من رو اشتباه گرفتی ؟ من تاپیک نزدم اصلا قصدمم دعوا با شما نبود خواستم از تجربه مشابهم با استار ...

نه اون یکی کاربریتو گفتم عزیزم 

چه مشکلی خدا نکنه چه دعوایی نه بابا 

بیشتر ببینید
عزیزم نمیخوام چیزیو ثابت کنم ولی تهمت نزن من بخدا همین کاربریو دارم و شمارو تو همین تاپیک دیدم فقط

پوزش

بیشتر ببینید
خواهش میکنمامیدوارم حداقل سوء تفاهم بین ما رفع شده باشهچون من اینجا نمیخواهم با هیچکس ناراحتی بوجود ...

نگران مباش من هم نمیخواهم سوتفاهمی پیش بیاد من تو را دوست خود می دانم شما تک کاربری هستید که گاهی در اینجا راهنمایی میگیرید فقط 

من شما را به عنوان یک خواهر شوهری فرهیخته برای عروس آینده تان تصور کردم 

عذر خواهم از اینکه شما را اشتباه گرفتم 😔 

مباد از ما خاطرت آزرده گردد💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید