2777
2789

پسرای ک دائما به خودشون میرسن  هر روز باشگاه میرن  و به فکر ظاهرشونن؟

داداش من یکی از این ادماست هر هفته لباس جدید و ادکلن های مختلف و باشگاه و...

بعد دیروز رفته عید دیدنی و اونجا دختر عمه هامو  بعد از مدتها دیده 

وقت برگشت میگفت مگه  ی باشگاه چقدر زمان میبره و رسیدن به خودشون چقدر سخته ک از خودشون دریغ میکنن

واقعا حس میکنم زندگی با همچین پسرای عذااابه 

اعتماد به نفستو ازت میگیرن

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من یه پسرخاله دارم باشگاه برو، تیپ رو تیپ بزن، تتو، مدل مو، اکسسوری، وای کلا خیلی رو مد و ترنده، بعد زنشم مث خودشه دائما لنز و مژه هم میذاره و کاملا مشخصه پدر چشماش درومده اما منم حس میکنم مجبوره مجبوررر

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بیشتر ببینید
اتفاقا به نظر من خیلیم خوبه ادمی که برای خودش ، ظاهرش و هیکلش،شخصیتش وقت بذاره مطمئن باش برای تو هم ...

نمیدونم چرا ب پسرای ک خیییلی به خودشون میرسن نمیتونم اعتماد کنم😂🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

جدی ؟؟!

به خدا😣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بیشتر ببینید
نمیدونم چرا ب پسرای ک خیییلی به خودشون میرسن نمیتونم اعتماد کنم😂🤦🏻‍♀️

نه دیگه بیش از حدشون سخته زنذگی کردن باهاشون حالا دختر یا پسر 

ولی اینایی که برنامه ورزشی دارن برای خودشون خرید میکنن و چرا اوکیم..

فعلا دیگه با این کاربری فعالیتی ندارم..