2777
2789
عنوان

فقط منم ک حس میکنم زندگی با همچین پسرای خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 47 پست
دقیقا من یه پسرخاله دارم باشگاه برو، تیپ رو تیپ بزن، تتو، مدل مو، اکسسوری، وای کلا خیلی رو مد و ترند ...

دقیقا منم همچین احساسی دارم خانوم مجبوره  پا به پای شوهره عمل زیبایی صورت و بدن  و رنگ موهای مختلف و کارهای زیبایی انجام بده  ک هم به چشم شوهره بیاد هم یکی از خودش بهتر شوهره رو ندزده🥲

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا منم همچین احساسی دارم خانوم مجبوره پا به پای شوهره عمل زیبایی صورت و بدن و رنگ موهای مختلف و ...

دقییییقا👌👌👌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بیشتر ببینید

پولداره مجرده یک هزارم درد یک زن یا مرد زندگی رو نداره نفسش از جای گرم در میاد 

اون امکانات و پولشه که اونو زنده نگه داشته نه اراده و به خود رسیدنش 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

برادر منم اینطوریه رفت پزشکی خوند بعدش شرکتم زد الان هیچ دختری نمیتونه تحملش کنه یکجور مغروره همه رو دور میکنه از خودش  فقطم به خودش میرسه باشگاه و کار و پیشرفت و لباس همیشه هم میگه من از همه لحاظ کاملم برا چی مغرور نباشم😐😐خلاصه هم مغروره هم زن ستیز فکر نکنم هیچوقت ازدواجم بکنه

اینجور پسرا خیانت رو شاخشونه

منم همینجور حس میکنممم

بعد تا همچین پسری تو دانشگاه و مجازی سمتم میان همون اول میگم نه

حس بدی دارم بهشون

منم فقط اینایی ک شکم دارن هم خوشم نمیاد حتی بعضیا دیدم دندوناشونم زرده

وای دندون خط قرمز منههه😂😩😩

منم با اینا موافق نیستمم

پولداره مجرده یک هزارم درد یک زن یا مرد زندگی رو نداره نفسش از جای گرم در میاد اون امکانات و پولشه ک ...

دقیقا همینه🤦🏻‍♀️

برادر منم اینطوریه رفت پزشکی خوند بعدش شرکتم زد الان هیچ دختری نمیتونه تحملش کنه یکجور مغروره همه رو ...

ما هم ی همچین پسری تو فامیل داریم ک الانم روسیه  دندانپزشکی میخونه

حتی از ظاهرش هم غروش مشخصه🤦🏻‍♀️