2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرفم یجوری بود😂

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 25 پست
هووففف انقدر از خودم بدم میاد هیجانی بشم از یکی تعریف کنم چون فقط همون لحظه اس دیگه حوصله ام نمیکشه ...

😂😂😂منم خیلی اهل صحبت نیستم و اون خانم شدیدااا خوش صحبت بود خیلی هم خوب حرف میزد 

صداشم که عالی ادم لذت میبرد باهاش همکلام بشه

دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و گفتم بهش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هووففف انقدر از خودم بدم میاد هیجانی بشم از یکی تعریف کنم چون فقط همون لحظه اس دیگه حوصله ام نمیکشه ...

این جوری نگو

من همیشه حس خوبی نسبت به کسایی که تعریف میکنن دارم بنظرم اعتماد به نفس خوبی دارن و خودشیفته نیستن 

ن بابا شوهرت میخواسته یکم سنگین تر باشی بهش بگو خب باید کم کم صمیمی تر بشم باهاش مثل ت ک با شوهرش صم ...

اره دقیقا منظورش همین بوده 

افرین

من گفتم یکم جومون صمیمی تر بشه چون اینجور که مشخص بود قراره ارتباطمون بیشتر بشه و رفت وامد هامون زیادتر بشه 

و چون سن این خانم و اقا هم نسبت به باقی دوستامون بیشتر بود یکم معذب تر بودیم 

نه خوب گفتی حس خوبی دادی به طرف مقابلت فقط خیلی از زن دیگه پیش همسرت تعریف نکن چون اونم مشتاق میشه ف ...

نه اصلا خیلی ادم تعریفی نیستم مگر چیزی که واقعا واضح باشه صدای این خانم واقعا واضح زیبا بود دیگه گفتم😂

😂😂😂منم خیلی اهل صحبت نیستم و اون خانم شدیدااا خوش صحبت بود خیلی هم خوب حرف میزد صداشم که عالی ادم ...

تعریف کوچیک که عیب نداره معاشرته نمیشه که لال بود وقتی چیز دیگه ای  به ذهنت نمیاد  ولی خب خاطره خوبی از تعریف کردن اینو اون ندارم خودمم بدم میاد یکی ازم تعریف کنه ولی تمجید منطقی و تشویق چرا 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
این جوری نگومن همیشه حس خوبی نسبت به کسایی که تعریف میکنن دارم بنظرم اعتماد به نفس خوبی دارن و خودشی ...

تو کامنت بعدی به اسی گفتم 

خاطره ی خوشی ندارم از بعدش ضمن اینکه انرژیم هدر میره 

خودمم خوشم نمیاد یکی ازم تعریف کنه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید