2777
2789
عنوان

خانما من چه غلطی بکنم بخدا دارم اشک میریزم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 75 پست

اول یه کارجورکن پس اندازوتمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم نمیزاره من جدا زندگی کنم کلا با طلاق من مخالفه ادم تعصبی و نادانیه

وای چیکار داداشت داری

با این سن و سال و استقلال هنوز بله بگو داداشتی؟

از اول بخاطر داداشا خراب کردی تا آخر عمر از ترس داداشت بشین بساط زندگیت خراب کن

نمیتونی جلو داداشت وایسی واقعا؟

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
داداشم نمیزاره من جدا زندگی کنم کلا با طلاق من مخالفه ادم تعصبی و نادانیه

طلاق بگیر برو در خونه ی بابات ببین کیه که راهت نده، دعوا کن، سلیطه بازی در بیار... بگو تو کوچه می‌مونم همونجا هم بمون...

مادرش و پدرش هردو میدونن معتاده تاحالا یبار نگفتن بیا بریم کمپ بیا برو خودتو درست کن شونه خالی میکنن ...

اون چه خانواده ایه دیگه اونا همه به فکر خودشونن تو شوهرتو دوست داری؟

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

گلم حالا حرفای بچه ها هم سرجاش. ولی خیلی خیلی هم نا امید نباش. اصلا ربطی به طلاق نداره اینی ک میگم ولی با یه وکیل مشورت کن ببین چجوری میشه مهریه داشته باشی

بعدم برا خودت یه کار دست و پا کن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
شوهرمو قبلا دوس داشتم اما الان کاملا ازش ناامیدم چون همش خوابه و کار هم نمیکنه

پس همون طلاق بگیر اول برو خونه بابات بعد سلیطه بازی دربیار گریه کن خودتو کتک بزن بگو من نمیتونم با اون زندگی کنم طلاقتو میگیرن

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

گلم حالا حرفای بچه ها هم سرجاش. ولی خیلی خیلی هم نا امید نباش. اصلا ربطی به طلاق نداره اینی ک میگم و ...

مهریه واسه خودم مهم نیست اصلا 

خانوادمو نمیدونم چطور قانع کنم الان فک میکنن ازشون استفاده شده

اینکه بجز این ماشین هیچی نداره ک من ازش بگیرم برای مهریه نمیدونم چطور ب خانوادم بگم ک مهریه ام ساقط ...

شما طلاقتو بگیر رو پی زندگیت مهریه پیش کش

واقعا زدن از این زندگی خودش یه پا موفقیت هست...

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...