2777
2789
عنوان

کاش علیخانی هیچ وقت مجوز جوکر زن ها رو نمی‌گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 81 پست
خدایی همون رشید و نیما شعبان نژاد و علی اوجی با نمک توی این فصل جوکر بودن علی صادقیم‌خوب بود

شاید با نمک بودن از نظر شما شنیدن این حرفا باشه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
گفت تو که بچه نداری سحرم گفت چرا یه بچه درون دارم اما احساس کردم قلبش شکست

این کجاش بد بود؟

ملت ما از یه کاه کوه میسازن خود سحر ولدبیگی از حرف اون دختره خندش گرفت بعد ملت ما اون بخشو کات کردن سیاه سفیدش کردن شده یه سکانس فلسفی🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم هر کاری کنی یه عده بدشون میاد الان همین جا ببین میگن مردا بی ادب بودن فلانی شوخی جنسی میکرد نعیمه فقط شوهر میخواست!!! نمیدونم فلانی بچه رو گفت

ول کن لذت ببر اگر تو سلیقه ات نیس نگاه نکن همین

تو ایران خیلی راحت نمیشه شوخی کرد یا میگن بی ادب بود یا لوده بود به هیچ شغل و حرفه ای نمیشه اشاره کرد، هیچ قومیتی نمیشه گفت زن‌ها خیلییییی محدودیت دارن با وجود همه اینا بازم دارن کار میکنن دیگه همون اندک چیزی که دارن و استفاده میکنن

خدایی همون رشید و نیما شعبان نژاد و علی اوجی با نمک توی این فصل جوکر بودن علی صادقیم‌خوب بود

اره رشید فقط داشت شیک میزد شوخی جنسی میکردد منم اون حرفا رو بزنمخنده دار میشم😐😐

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نه عزیزم در حد شوخی بود. چون اون دنبال شوهر دلیل نمیشه که همه باشن همه این حاشیه ها برای اینه که ندا ...

اولا که خودش گفته قصد ازدواج ندارم پس به زندگی خودش مربوط نیست اون نماد زن ایرانیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

مردش که خیلی چرند و سطح پایین بود مخصوصا رشید و نیما خیلی چندش بودند

دقیقا 

نمی‌فهمم از چیه خزعبلات رشید ملت خوششون میاد از یه حرفشم صدتا حرف درمیاد انقد همه شوخی هاش جنسین🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
ببین عزیزم هر کاری کنی یه عده بدشون میاد الان همین جا ببین میگن مردا بی ادب بودن فلانی شوخی جنسی میک ...

حق با توعه ولی اینا دیگه خیلی رفتن تو حاشیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهسا

همچین حرفی نزدااا

[💍♥️] اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
دقیقا نمی‌فهمم از چیه خزعبلات رشید ملت خوششون میاد از یه حرفشم صدتا حرف درمیاد انقد همه شوخی هاش جنس ...

فقط داره شیک میزنه 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخع من احساس کردم قلبش شکست

احتمالا اون کلیپ وایرال شده تو مجازی رو دیدین و تو خود جوکر دقت نکردید من بعدشم رفتم دیدم خندش گرفت از گفته های مهسا نشست و صورتشون کرد اونور که نخنده نه اینکه دلش شکسته باشه😂

بیشتر ببینید