2777
2789
عنوان

کاش علیخانی هیچ وقت مجوز جوکر زن ها رو نمی‌گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 81 پست
شاید با نمک بودن از نظر شما شنیدن این حرفا باشه.

سلیقه ها فرق میکنه یاد بگیریم به جای تیکه و توهین به بقیه به نظرات بقیه احترام بذاریم خوب کلا موضوع جوکر این بود که شوخی کنن و بقیه نخندن باید چی بگن مسائل علمی خب بالاخره باید یه کاری کنن برای خنده ی بقیه گروه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلیقه ها فرق میکنه یاد بگیریم به جای تیکه و توهین به بقیه به نظرات بقیه احترام بذاریم خوب کلا موضوع ...

شوخی فقط جنسی شوخیه ما کلی فیلم کمدی تو سینمای ایران داریم کلی خنده دار تر کدومش اینجوری بوده ؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ولی شخصیت زن های ایرانی رو خورد کرد

عزیزم نعمیه نظام دوست به حد کافی موفق هست که لب تر کنه خواستکارای آدم حسابی براش صف میکشن پرواضحه که این بحثارو برای شوخی و خنده مردم انجام میده وگرنه هم من هم شما خوب می‌دونیم که تا این سن مطمینا خیلی از فاکتورهای ازدواج موفق از نظر مردای ایرانی رو تونسته کسب کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
نه عزیزم کی گفته نماد زن ایرانیه همه که مثل هم نیستن

هست دیگه هنرمند ها همشون انگار تیکه کوچک جامعه اند و خواه ناخواه الگوی مردم ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اره رشید فقط داشت شیک میزد شوخی جنسی میکردد منم اون حرفا رو بزنمخنده دار میشم😐😐

خب نسبت به بقیه گروه که هیچ تلاشی نمیکردن باز بهتر بود همشم شوخی هاش این مدلی نبود خدایی حرفایی هم که فل بداهه میگفت بامزه بود 

عزیزم نعمیه نظام دوست به حد کافی موفق هست که لب تر کنه خواستکارای آدم حسابی براش صف میکشن پرواضحه که ...

من بالاتر گفتم نعیمه قصد ازدواج نداره ولی آبروی زن ها رو برد 😑 من خودم عاشق نعیمه امولی سناریو های جوکر از قبل نوشته شده دقیقا مثل فیلم کمدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بالاتر گفتم نعیمه قصد ازدواج نداره ولی آبروی زن ها رو برد 😑 من خودم عاشق نعیمه امولی سناریو های ...

هرچی بود به نظرم خیلی بهتر و بامزه تر  از جوکر آقایون بود 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
خب نسبت به بقیه گروه که هیچ تلاشی نمیکردن باز بهتر بود همشم شوخی هاش این مدلی نبود خدایی حرفایی هم ک ...

منم نمیگم بامزه نبود میگم خودم کلی خندیدم ولی واقعا این حرکات و حرفا در شان مردمنیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلیقه ها فرق میکنه یاد بگیریم به جای تیکه و توهین به بقیه به نظرات بقیه احترام بذاریم خوب کلا موضوع ...

توهین کجاش بود.خودتون دارید اعتراف میکنید خوشتون اومده و کلی لذت بردید .اگر حرف من رو توهین حس کردید پس چرا تاییدشون کردید؟اگر به هر سلیقه ای باید احترام گذاشت پس باید به نظر و سلیقه داعش و طالبان هم‌احترام گذاشت

We remember #PS752

خب هرکسی این طرز فکر رو داره بنظرم اشتباه میکنه چون هنرمند ها معصوم نیستن

جامعه نا خود آگاه تاثیر میپذیره چه بخواد چه نخواد بعدمهنرمتد ها سعی میکنن جلو دوربین با زندگی عادی متفاوت باشن و جلوه گر انسانتقریببااا بی عیب باشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی دونم چرا حرف مهسا رو تیکه برداشت کردن؟! من اون قسمت رو دیدم و به نظرم اصلا کنایه و تیکه انداختن نبود. صرفا داشت کسایی که بچه دارن و ندارن رو اسم میبرد. خب وقتی یکی بچه نداره، میگن نداره دیگه. 

[QUOTE=376226194]توهین کجاش بود.خودتون دارید اعتراف میکنید خوشتون اومده و کلی لذت بردید .اگر حرف من رو توهین اعتراف چی ؟؟ ؟؟انگار دیگه سلیقه ی من این بوده بایدمحکوم باشم از نظر تو که اعتراف کردم دوست داشتم سلیقه ام هم همین بوده بع کار کسی و نظر کسی هم بی احترامی نمیکنم  طالبان و داعش رو دیگه قاطی ی برنامه ی طنز تلویزیونی نکن خواهشا