2777
2789

تایپیک‌های قبلمو که بخونین متوجه میشین که من بچه ام تو ۵ هفتگی رشدش متوقف شد و به من نامه سقط دادن و من تو بیمارستان خصوصی با قرص و شیاف سقط کردم که س** از من خارج شد جفتم خارج شد اما بقایا مونده بود که به من قرص دادند لخته گوشتی تقریباً یک و نیم سانت از من خارج شد و امروز هم این لخته از من خارج شد اندازه دو بند انگشته این بقایاس خانما ؟

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گرمیجات زیاد بخور تا رحمت پاک بشه من مامانم بعد سقط کاچی بهم میداد صبحا با دوای زایمون بعد ده روز رفتم سونو بقایا نداشتم تازه من خود به خود تو خونه سقط شد

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
گرمیجات زیاد بخور تا رحمت پاک بشه من مامانم بعد سقط کاچی بهم میداد صبحا با دوای زایمون بعد ده روز رف ...

متاسفانه عکس نمیاره بفرستم خانما ببخشید

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

عزیزم نمیاره هر چقدر میزنم بفرستم میگه بزودی منتشر میشه ولی نیس

ببین من ۶ هفته سقط داشتم 

این لخته ها با حدود یه ماه معمولیه

اجازه بده تا یه ماه از سقط بگذره بعد برو سونو بده 

تا خیالت راحت بشه

گرمیجات بخور 

و پباده روی هم داشته باش

نظافت رو‌هم خیلی رعایت‌کن که عفونت نگیری

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

عکس نیس ولی بله لخته باشه بقایا ست ده روز دوهفته خونریزی دفع میشه هرچی هست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پنج هفته نیازی به دارو نداشته 

خود به خود بدن میفرسته بیرون 

جیگر بخور 

گل گاو زبون دم کرده بخور 

متاسفم بابت سقطت 

فرزند سالم صالح به زودی نصیبت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید