2777
2789

من شوهرم خیلی عصبیه سر چیزای جزیی و بی ارزش چنان سرم داد میزنه تن و بدنم میلرزه بچه هم دارم دوتا. تشر میزنه دیکتاتور هم هس ینی برای خرج کردن از پول خودم اذیتم میکنه ضمنا با وجودی که با من حساسه دوس داره خانوادش زیاد بیان و برن و بهشون رسیدگی کنه ولی من چون از خودش دلچرکی هستم با اونا قطع رابطه هستم جون اونا هم بی‌فرهنگی و نمبتونم اینهمه اذیت رو تحمل کنم. خلاصه با اونا قطع رابطم. 

ولی خذج خونه و تفریحات بدک نیست بچه هاشو دوس داره من نمیتونم جدا شم البته خودمم شاغلم و با دعوا و مرافعه چیزی که لازمه رو اجرا میکنم.

ولی همیشه دلشکسته هستم چون شوهرم اهل توهینه. میخام ببینم چجوری زندگی کنم رنج کمتری بکشم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا 2 تا دختر گلمو به خودت سپردم

منم همچین شوهری دارم با این تفاوت که توی خرج کردن و اینا مشکلی نداره و توی رفت امد خانواده ها ازادم یعنی مجبوری نیست که برم خونه باباش یا اونا بیان ولی شوهرمنم زود عصبی میشه سر چیزای کوچیک ولی  قلق شوهرمن ایتجوری همون لحظه که عصبانیه من حرف نمیزنم خودش اروم میشه خواهر من نمیشه واسه هر  چیزی طلاق بگیری زندگی بالا پایین داره تو نی نی سایت بگو شوهرم دستشو میکنه تو دماغش میگن وای چجوری باهاش زندگی میکنی طلاق بگیر  

منم همچین شوهری دارم با این تفاوت که توی خرج کردن و اینا مشکلی نداره و توی رفت امد خانواده ها ازادم ...

اینم باید سکوت کنم ولی  مثلا یه جی میخاد پیدا نمیکنه چنان داد میزنه مثلا من و بچه خوآبیم هر دومون وحشت میکنیم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا 2 تا دختر گلمو به خودت سپردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیش این هست شاغلی یک تایمی رونیستی بیرون خونه لی وگرنه قطعابیشتراذیت میشدی شمابرای جبرانش،بایدبیشترتوبیرون باشی باشگاه ونمیدونم کارایی که روست داری تابلکه مرحمی بشه روی زخم هات واینکه جون ارتباط باخانواده اش نداری هم خیلی تاثیرگدارهست روی اخلاقش اگه میتونی ظاهروحفظ کن تاتنش هاکمتربشه 

اینم باید سکوت کنم ولی مثلا یه جی میخاد پیدا نمیکنه چنان داد میزنه مثلا من و بچه خوآبیم هر دومون وح ...

بببن خواهرم سعی کن وسایلای که مربوط به خودشه و یه جا مشخص بزاری که بتونه پیدا کنه وقتی خونه میاد ارامش داشته باش که به اونم منتقل بشه  مردا خیلی تو این وضع کشور دارن سختی میکشن درسته ما زناهم اندازه اونا سختی میکشیم ولی بار مسئولیت اصلی به دوش اوناست  یا بچگی تحت فشار بوده تو خانواده عصبی بزرگ شده یه جیزایی بوده که باعث شده اعصابش بهم بریزه ادمایی که زود عصبی میشن تو دلشون هیچی نیست