2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 174 پست
روشنفکر بودن بهتر از اینکه به بهونه امر به معروفسرمون تو کار و زندگی بقیه باشه😄😄

من نظرمو گفتم 

دخالت نکردم 

فعلا شما سرت تو کار منه ، دخالت می‌کنی تو نظر من 

ب شما هیچ ربطی نداره ک دخالت کنی و ایراد بگیری از نظر من 

دفعه دیگ یاد بگیر فضولی و دخالت بیجا نکنی دختر خوب ، باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اب نطلبیده مراد بود. میدونی بنظرم میتونن برنامه ریزی کنین و پولوشون کار بهتری بکنن. البته ادمها دی ...

صد البته 

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

وای دقیقاا چن روز پیش یکی تاپیک زد یک‌و چهارصد پول ناخن دادم امثرا گفتن قشنگه می ارزه حالا همون پولو ...

بله متاسفانه 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

خاااااعک

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
بیشتر ببینید
سلام عزیزدلم همسرت چیشد دلتنگ شد؟انشاالله که همه چی حل شد بینتون؟

سلام عزیزم ممنون که به‌فکرم بودی❤️

آره دیروز اومد پیشم گفت طاقت نداشتم 😅

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

سلام عزیزم ممنون که به‌فکرم بودی❤️آره دیروز اومد پیشم گفت طاقت نداشتم 😅

وای چقد خوشحال شدم

عزیزم انشاالله که همیشه خوش باشین قربونت برم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

حالا از ناخونات عکس بزار ببینیم چطور شدن

این یه‌جک بود تو اینستا.. الان ناخن ندارم ولی چند بار این و انتخاب کردم

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

من وقتی سر کار میرم تقریبا ندیدم دختری که ناخناشو رنگی نکرده باشه و عین ناخن های جادوگرها دراز نباش ...

کاربر اقا؟ تو تاپیک‌خانوما راجع به ناخن نظر میده

دوستان یه پرنسس باردار دیگه رو تو سایت مشاهده میکنید:

حالا چرا فک میکنین هرکی ناخنکاره ترک تحصیل کردهسواد نداره و از بدبختی رفته ناخنکار شده😂مربیی که بهم ...

شمارو گاهی اوقات‌میبینم تو تاپیکا

بشدت دختر مهربون و باشخصیتی هستید🥰 

این یه تاپیک فان و یه جک بود که تو اینستاگرام دیدم

هرشغلی احترام‌ و هنر خودش و داره و من اصلا قصد جسارت ندارم .. و اینم بگم که خودم دوره های شینیون و رفتم و ۲ماه کار کردم

اگه‌ ناراحت شدین من معذرت میخوام ❤️" کاربر مهربون"❤️

نه دیگه نمیتونن بخوننوقتی مانع روی ناخنشونه اصلا وضوشون قبول نیست ک بخوان بخونن

اتفاقا من میخونم

چون‌ خدارو از ته دلم حس میکنم و روز به روز معجزه میبینم....

وای چقد خوشحال شدمعزیزم انشاالله که همیشه خوش باشین قربونت برم

ممنونم مهربونم خدانکنه عزیزدلم❤️

اتفاقا من میخونمچون‌ خدارو از ته دلم حس میکنم و روز به روز معجزه میبینم....

درسته هر کسی عقیده ای داره ولی خب از نظر شرعی و جوری ک خدا حکم کرده وضو با وجود مانع روی دست قبول نیست و نماز هم بدون وضو باطله

در هر صورت نباید دین رو برای مردم سخت کرد ک ازش فاصله بگیرن همین ک شما حضور خدا رو حس میکنید قابل ستایشه قبول باشه عزیزم التماس دعا 

شمارو گاهی اوقات‌میبینم تو تاپیکابشدت دختر مهربون و باشخصیتی هستید🥰 این یه تاپیک فان و یه جک بود که ...

لطف داری عزیزم♥️♥️

نه بحث ناراحتی نیست فقط تعجب کردم از افکار بعضیا

انگار که نسبت به آرایشگرا پدرکشتگی دارن و اونا حقشونو

خوردن یا رو صندلی نشستن مفت به حسابشون پول واریز

میشه😵 تاپیک شمارو کاملا متوجه شدم فان بود ولی

بعضی کاربرا کلا بحثو به جاهای دیگه کشوندن

و یجاهایی آدم نمیتونه سکوت کنه و چیزی نگه...

شما هم جزو کاربرای باشخصیت و محترمی هستین💖💖

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید