2777
2789
اون پسرایی که پدر بهشون خونه ماشین خرج عروسی پول میده دیگه نمیتونن طبق میل خودشون زندگی کنن میشن غلا ...

همه اینجوری نیستن الان مامان و بابای من هیچ دخالت و کنترلی روی زندگی داداشم ندارن اصلا داداشم اجازه نمیده ما چیزی بگیم یا کاری بکنیم. یه پسر خاله دارم اون طبقه بالای پدر و مادرش زندگی می کنه شغل ثابتی هم نداره ولی به جای اینکه پدر و مادر کنترلش کنن، خودش اونا رو کنترل می کنه 😂 اجازه دخالت که اصلا نمی‌ده. همه چی بستگی به اون پسر داره که چقدر عاقله و جربزه و مردونگی داره. همه مثل هم نیستن. مرد ایده آل هم پیدا نمیشه هر کی یسری معایب و مزایایی داره باید ببینی اولویت تو توی زندگی چیه، طبق همون پیش بری. به حرف من و بقیه کاربرهای نی نی سایت نیست...خودت مهمی

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ولی باز پرداخت میشه تصنیف و دیدم به نام کس دیگه ای زده گفته من هیچی ندارم هیچی به زن نرسیده

خب منم دارم میگم موقع مهریه هم این کار رو میکنن خب 

یه فامیل دور داریم برای مهریه همین کار رو کرد 

الان کمترین حق ممکن به زن میرسه اصلاً خانوم میگفت یه گوشه زندگیمم نمیگیره 

فرض کن شوهرش حقوقش ۱۰ تومن هم نبود بعد با اون کمتر از ۱۰ تومن برای این بی نوا مهریه قسطبندی کردن 

چه مهریه باشه چه تصنیف زن باید بی سر و صدا عمل کنه ، جار نزنه دارم طلاق می‌گیرم 

اینطوری قبل از اینکه مرد کاری کنه اموالش توقیف میشع 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این وضع گرونی هیچکس حداقل هارو هم نداره الان که واقعا پسرا بی عرضه تر از دختران بهشونم یه چیز میگی میگن تو نمیدونی رو ما پسرا چه فشاریه.

تینکی وینکی،دیپسی،لالا،پو🌈🔥

همه اینجوری نیستن الان مامان و بابای من هیچ دخالت و کنترلی روی زندگی داداشم ندارن اصلا داداشم اجازه ...

امکان نداره پدر و مادر مفتی پول به پسر و عروس بدن قطعا در ازاش انتظارهایی دارن

گرچه آره خواستگار من خیلی شل مغز و گیج و بی جربزه بود

خب منم دارم میگم موقع مهریه هم این کار رو میکنن خب یه فامیل دور داریم برای مهریه همین کار رو کرد الا ...

دیگه وقتی به اختلاف رسیده باشن کارشون به طلاق میکشه دیگه

آدم یهو تو خوشی نمیره سراغ طلاق که 

امکان نداره پدر و مادر مفتی پول به پسر و عروس بدن قطعا در ازاش انتظارهایی دارنگرچه آره خواستگار من خ ...

شما طرز تفکرت بر این مبناست که همه ی والدین به فرزندان شون عشق مشروط میدن در حالی که این پدر و مادر های سمی و تاکسیک هستن که در ازای محبت به فرزندان شون ازشون توقع و چشم‌داشت دارن... پدر مادرایی که روان سالمی دارن تنها اولویت شون شادی و تندرستی فرزندشونه و لاغیر.

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

شما طرز تفکرت بر این مبناست که همه ی والدین به فرزندان شون عشق مشروط میدن در حالی که این پدر و مادر ...

من چیزی که دیدم رو دارم میگم

مادر خودم فقط وقتی رفتارش با من خوبه که کارای خونه رو بکنم یا خواستکار اصل و نسب دار داشته باشم در غیر این صورت ت تو صورتم تفم نمیندازه 

در حالی که آدما هستن به بچه فلجشون عشق میدن

اینم شانس من بود

دیگه وقتی به اختلاف رسیده باشن کارشون به طلاق میکشه دیگهآدم یهو تو خوشی نمیره سراغ طلاق که

ما تو فامیل یکی رو داشتیم به اختلاف که رسید گذاشت رفت یهو دوباره برگشت سر زندگیش خیال شوهرش راحت شد این برگشت دیگه ، اما برگشت که هوشمندانه جدا بشه ، حسابی پس انداز کرد دوره آرایشگری دید باز دوباره قهر کرد رفت گفت له شرطی بر میگردم حق طلاق داشته باشم حق طلاق رو که گرفت عوض برگشتن رفت جدا شد 

الان پس انداز داره آرایشگاه باز کرده بچش هم پیش خودشه 

زرنگی کرد 

خیال شوهرش رو که از بودنش راحت کرد و حسابی پشتوانه ساخت برای خودش رفت 

اگرنه اگر همون اول قشقرق به پا میکرد الان هیچی نداشت 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اره اما به شرطی که پسر با عرضه و زرنگ باشهنباشه پیشرفت نمیکنه تمام حرفم اینه ها

ببین ته این پسر همینه نباید انتظار بیشتر داشته باشی پیشرفتیم در کار نیست بقیه کیفیت زندگی به تلاش خودت بستگی داره

سخته ولی واقعیته😶

آره اینم هست ولی بنظرم بازم میتونه مثل این شغل پیدا کنه و حقوقش از معلمی و نظامی و اینا بهتره

مگه حقوق معلمی و نظامی چه قدره؟

ببین تضمینی نیست که بتونه باز کار خوب پیدا کنه یا نه

همش از این میترسم

ببین ته این پسر همینه نباید انتظار بیشتر داشته باشی پیشرفتیم در کار نیست بقیه کیفیت زندگی به تلاش خو ...

پیشرفت نداشته باشه نمیتونم

نمیتونم تا آخر عمرم طبقه پایین خونه باباش بمونم 

باید بتونه بعد ۶ سال ۱۰ سال خونه بخره