2777
2789
تصنیف چیه

یعنی هر اموالی که بعد ازدواج صاحب شدیم اگر خدایی نکرده طلاق و جدایی پیش بیاد نصف نصف 

نصف اموال برای خانوم نصف اموال برای آقا 

برابری

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی آدم کامنت شما رو میخونه اول پیش خودش میگه چقد عاقل و قانعی شما. زیاده خواه نیسیولی وقتی ب ...

اولا که لطف دارین شما 

من داداش خودمم تازه ازدواج کرده خودمم اینا رو می دونم 

خیلی شرایط سخت شده

مخصوصا اگه حمایت خانواده ها نباشه، جوونا نمی تونن ازدواج کنن 

خودِ من اگه حمایت خانواده ام نباشه نه جهیزیه میتونم بخرم و نه هزینه های مراسمات که مربوط به عروس میشه، رو می تونم تامین کنم...

بخاطر همین ترجیحم یه پسریه که علاوه بر داشتن کار و استقلال حمایت و پشتیبانی یه خانواده نسبتا سطح بالا رو هم داره... 

امیدوارم خدا پشت و پناه همه جوونا باشه که بتونن زندگی مشترک تشکیل بدن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

یعنی هر اموالی که بعد ازدواج صاحب شدیم اگر خدایی نکرده طلاق و جدایی پیش بیاد نصف نصف نصف اموال برای ...

برای همینه که مردا اموالشونو به نام پدر و مادر و خواهر و دیگران میزنن که اینجوری به زن نرسه

اولا که لطف دارین شما من داداش خودمم تازه ازدواج کرده خودمم اینا رو می دونم خیلی شرایط سخت شدهمخصوصا ...

اون پسرایی که حمایت پدر دارن استقلال ندارن

دو مورد از نزدیک نزدیک دیدم

یکیش خواستگار خودم

برای همینه که مردا اموالشونو به نام پدر و مادر و خواهر و دیگران میزنن که اینجوری به زن نرسه

الان هم تصنیف اموال چیزی نیست که همه داشته باشن باید سر عقد این حق رو بهت بده 

خیلی بده که آدم حق خودش رو با بزور و خواهش بگیره 

اما در کل حق طلاق برای همین وقت هاست مرد غلط میکنه دار و ندار و چیزی که با هم شریک هستیم رو بده به خانوادش 

الان هم تصنیف اموال چیزی نیست که همه داشته باشن باید سر عقد این حق رو بهت بده خیلی بده که آدم حق خود ...

چند مورد دیدم کارشون به دادگاه که کشید مرد فوری اموالشو به نام برادرش زد که به زنش نرسه گفتش هیچی ندارم که نصف نصف بشه

اما مهریه اینطوری نیست تحت هر شرایطی باید پرداخت بشه

چند مورد دیدم کارشون به دادگاه که کشید مرد فوری اموالشو به نام برادرش زد که به زنش نرسه گفتش هیچی ند ...

مهریه رو هم الان قسطبندی میکنن با هزار منت میندازن جلوی آدم

موقع پرداخت مهریه هم پیش میاد مرد این کار رو کنه ه دادگاه بگه اموالش کمه و توانایی پرداخت نداره و براش جوری قسطبندی کنه که رسماً زن از حقش محروم بشه 

مرد هم به این راحتی ها نمیتونه از تصنیف اموال فرار کنه 

زن میتونه از دادگاه تقاضای ابطال بیع کنه و بهتره یه وکیل خوب هم داشته باشه و ثابت کنه بین مرد و کسی که اموال به نامش شده معامله صوری صورت گرفته 

اگر ثابت بشه نه تنها معامله باطل میشه بلکه جرم هم تلقی میشه 

هرچند تو ای ایران زن خیلی سخت میتونه حقش رو بگیره 🥲

مهریه رو هم الان قسطبندی میکنن با هزار منت میندازن جلوی آدمموقع پرداخت مهریه هم پیش میاد مرد این کار ...

مهریه رو نتونه بده میفته زندان دیگه 

به هر حال مهریه تنها حقیه که زن میتونه به نسبت راحت تر از بقیه حق ها بگیرتش

اون پسرایی که حمایت پدر دارن استقلال ندارندو مورد از نزدیک نزدیک دیدمیکیش خواستگار خودم

خب چاره چیه پس ؟ 

حاضری با پسر مستقلی که هیچی نداره ازدواج کنی؟ بنظرت تو این شرایط اقتصادی میشه آینده ای با این جور پسرا متصور شد؟

مثلا داداش من کارشناسی ارشد داره ، شغل دولتی داره، شغل دوم آزاد هم داره. نصف پول ماشینش رو خودش جور کرد. بقیه ش رو مامانم بهش داد. خونه هم یه خونه ی مستقل خالی داشت مامانم الان مجانی داده بهشون زندگی کنن. زن داداشمم کارمنده 

جفتشون تلاش می کنن برای زندگی ولی اگه حمایت پدرو مادرم نبود داداشم نمی تونست ازدواج کنه. این واقعیته

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

حدود حقوق وزارت کار بیمه خونه ۴۰متری برای خودش داشته باشه جدا از پدر مادر نه که بالای مادرشوهرماشین ...

حقوق وازت کار چه قدره؟

اگر پدر و مادرش واقعا رعایت کنن من مشکلی ندارم 

مهریه رو نتونه بده میفته زندان دیگه به هر حال مهریه تنها حقیه که زن میتونه به نسبت راحت تر از بقیه ح ...

قبلاً میفتاد زندان الان از این خبرا نیست 

نهایتش اینه دو روز بازداشت میکنن بعدش مرد ثابت میکنه که توان پرداخت نداره و میاد بیرون 

الان دیگه قسطبندی میکنن در حد توان مرد

مگر اینکه ملکی املاکی چیزی داشته باشه و قبل از اینکه بتونه معامله صوری انجام بده توقیف بشه 

تو فامیلمون داشتیم از این موارد زن به هر دری زد نتونست کاری کنه گفتن توان مرد انقدره طبق توان مرد مهریه پرداخت میشه 

خب چاره چیه پس ؟ حاضری با پسر مستقلی که هیچی نداره ازدواج کنی؟ بنظرت تو این شرایط اقتصادی میشه آینده ...

اون پسرایی که پدر بهشون خونه ماشین خرج عروسی پول میده دیگه نمیتونن طبق میل خودشون زندگی کنن میشن غلام گوش به فرمان پدر و مادر 

زنشون هم میشه عروسک دست مادر شوهر 

چون نونشونو اونا میدن

من اینجور خواستگاری رو رد کردم در حالی که خونه ماشین پول همه چی باباش بهش میداد

اما میدونم اگر اختیار دست پسره بیفته همه رو به باد میده

قبلاً میفتاد زندان الان از این خبرا نیست الان قسطبندی میکنن در حد توان مردتو فامیلمون داشتیم از این ...

ولی باز پرداخت میشه 

تصنیف و دیدم به نام کس دیگه ای زده گفته من هیچی ندارم هیچی به زن نرسیده