2777
2789
من حالا شوهرم به مامانش میگه اما اون هیچی حساب نمیکنه پسرشو🫠🤭کار خودشو میکنهدو تا جیغم سرش میزنه

ببخشید گفتی دوتا جیغ خندم گرفت 😂😂😂

علت دشمنی مادرشوهر تو با تو چیه؟

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
بیشتر ببینید
عذاب وجدان والا نه فقطو فقط از خدا میترسم اسلام میگه در برابر پدر مادر حتی دور از جون پدر مادر کافر ...

عزیزم مگه اون قبول داره خدا و پیغمبرا؟

نه شمام طبق دین خودش برو جلو.

از طرفی حق گرفتنی ،نذار حق تو ضایع کنن و تیکه بیان و ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهدوی چرا نوشتی؟ مگه ادم نمیتونه زندگی که امام زمان بپسنده رو در زمان تجرد داشته باشه؟ 

اصلا به احتمال زیاد خود امام مهدی مجرده 

الان به خاطر تورم ازدواج کم شده

کاربری دست دو نفره

عزیزم مگه اون قبول داره خدا و پیغمبرا؟نه شمام طبق دین خودش برو جلو.از طرفی حق گرفتنی ،نذار حق تو ضای ...

ظاهرا که قبول داره جلسات قران و نماز خوندنو دعا خوندش که به راهه 

اما من یه جمله ای دارم که دور از جون دور از جون دور از جون شما و حتی مادر همسرم 

وقتی سگ ادمو گاز بگیره قطعا ادم در جواب برنمیگرده سگو گاز بگیره

کار مادرشوهرم زشته اگر منم بخوام مثل خودش بشم میشم یه ادم مثل اون ، همون ادمی که من از منشش خوشم نمیاد

در جواب سکوت میکنم و خدایی انصافا خدا برام جبران میکنه 

شوهرم اوایل اون چند ماه اول واقعا همون طوری بود که مادر همسرم میخواست مثلا مادر همسرم علاقه داره عروسا ندونن شوهراشون چقدر حقوق میگیرن اما شوهر من بلافاصله بعد واریز میاد به من میگه بدونه اینکه من تلاش خیلی خاصی کنم این رفتار رو گذاشت کنار و فیش حقوقیشو گذاشت جلوم 

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
بیشتر ببینید
😂😂😂حسودهفرق میذاره بین دختر پسرشبی احترامی ب من و خانوادم میکنه.تیکه میاد. نیش میزنه .خسیسه و ... ...

اخ اخ گفتی خانواده، مادرشوهر من از خانواده منو جاریم متنفره 🤭

اخه بزرگوار اگر دوستشون نداشتی چرا اومدی دختر گرفتی ازشون 😂

بیشتر ببینید
ظاهرا که قبول داره جلسات قران و نماز خوندنو دعا خوندش که به راهه اما من یه جمله ای دارم که دور از جو ...

جانم حرص تو دلی زیاد میخوری اینجوری

اما چون اعتقاد داری و معتقدی چاره ای نیست...😔