2777
2789

حداقل پول رهن یه خونه دو خواب داشته باشه 

و حداقل ۲۰ تومن حقوقش باشه 

بقیش رو با هم میسازیم 

عروسی هم نتونست بگیره من مشکلی ندارم 

مهریه هم نمیخوام ولی حق و حقوقم رو کامل میخوام 

حق طلاق 

حق اشتغال و تحصیل 

حق تصنیف اموال 

حق حضانت هم که باشه بهتره 

البته من الان ۱۹ سالمه 

زیر ۲۸ حاضر نیستم ازدواج کنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من چون جای کوچیک زندگی میکنم و خونه ها ب نسبت ارزون در میاد 

اگه بگم خونه داشته باشه فک نکن پرتوقع هستم چون اینجاییا چندین هکتار دارن تقسیم میکنن بین بچه هاشون 

و بچه هاشون زمینارو میسازن 

حقوق ۲۰میلیون خوبه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

من مهر ماه نامزد کردیم ماشین داره زمین داره فروش بره باهاش خونه می‌خریم درآمد اش هم بین 30 تا 35 البته دو جا کار می‌کنه هم پیمان کار شرکت هم املاک کار می‌کنه در امد املاک ثابت نیست ولی اوکیه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

من الان نامزد کردم ولی یادمه مجرد بودم میگفتم ماشین رو داشته باشه. شغل خوب و خونه بینشون یکیو داشته باشه. مثلا یادمه یه خوایتگار داستم معلم بود ماشین داشت ولی خونه نه. اگر معلم نبود قبول میکردم. یا اگه خونه داست قبول میکردم 

یه ماشین جز پراید داشته باشه توانایی رهن و اجاره ی یه خونه ی خوب رو داشته باشه حقوقش کفاف یه زندگی ج ...

عزیزم وقتی آدم کامنت شما رو میخونه اول پیش خودش میگه چقد عاقل و قانعی شما. زیاده خواه نیسی

ولی وقتی برا پسر میشینیم حساب میکنیم ک همین حداقل ها چند میشه چندین میلیارد میشن همینا.

متاسفانه گرونی باعث میشه ک پسرا هم قید ازدواج بزنن

من حسم نسبت بهش خوبهشرایطشم خوبه بنظرمببین ماشین که داره حقوقشم معقوله قسطش تموم شه خیلی دست و بالتو ...

میگفت شغلش جوریه که اگر تعدیل نیرو کنن یا عدم نیاز بزنن شغلشو از دست میده

یکم صبر کنی تا چن سال آینده شرایطتون بهتر میشهاول هر زندگی بالاخره سختی هایی هست

اره اما به شرطی که پسر با عرضه و زرنگ باشه

نباشه پیشرفت نمیکنه 

تمام حرفم اینه ها

نگاه میکنم بعه سرتا پام بین ایده ال سازی و واقعگرایی هست..تعادل ایجاد میکنمپدرم چیکارس خودم چیکارماز ...

خودم همه چیم تکمیله فقط فعلا شغل ندارم

بابامم اسم و رسم دار و خوشنامه اما پولدار نیست متوسطه