2777
2789
عنوان

اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت بچه دار نمی‌شدم منو ببینید عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 109 پست
لطفا دایه مهربونتر از مادر نشو این خانم دلش پره بنده خدا وگرنه کدوم مادر میاد اینجا بنویسه

ولشون کن عزیزم میگن جنازه ای که مال تو نباشه حلواش به دهنت شیرین میاد درد که مال تو نباشه حرف زدن راجع بهش آسونه 

هر کسی حرفای منو درک نمیکنه 

درک نمیکنه که چقد حس اضافی بودن دارم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

عزیزم تربیت فرزند تازه از 7تا 14 سالگی هست  تا هفت سالگی بچه بدون سرزنش وبا محبت بزرگ میشه و بعداز هفت سالگی   با تشویق وبعد کم کم با تشویق وتنبیه وبدون عصبانیت    حتی در تتنبیه هم بچه باید حس گنه بخاطر اینکه دوستش داری وصلاحشو میخای این کارو میکنی  ا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دخترم ذات مادر شوهرمو داره.کپی خودشه

اخ چقدر واسه مابدبود هم ازدست مادربزرگم خیلی کشیدیم ازدست جادوجنبلاش نقشه کشیدناش اشوب درست کردناش این خواهرم تازه ازاونم بدتره عمه هام هم شبیهشن ومانابودشدیم من محردموندم

دقیقا مثل پسر من 8 ساله دارم بهش حرفهای خوب یاد میدم ولی انگار نه انگار...دیروز رفتم خونه مادرم اینق ...

وای کی زدش؟؟؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
اخ چقدر واسه مابدبود هم ازدست مادربزرگم خیلی کشیدیم ازدست جادوجنبلاش نقشه کشیدناش اشوب درست کردناش ا ...

وای.عزیزم الان خواهرت چی کار می کنه خودش؟؟ هنوز کاراشو ادامه میده؟؟ یعنی هیچ وقت سرشون به سنگ نمی خوره درست بشن؟؟

وای.عزیزم الان خواهرت چی کار می کنه خودش؟؟ هنوز کاراشو ادامه میده؟؟ یعنی هیچ وقت سرشون به سنگ نمی خو ...

خواهرمن ی ادم بدبخته ابدا هرچی سنش رفت بالاتر بدترشد نمیدونم چرا این ادما باید بیان ک بقیه را روانی کنن وخودشون تو نفهمی وبی خیالی زندگی کنن و خوش بحالشون باشه

خواهرمن ی ادم بدبخته ابدا هرچی سنش رفت بالاتر بدترشد نمیدونم چرا این ادما باید بیان ک بقیه را روانی ...

دقیقا شوهر و دختر منم انگار نه انگار 

اصلأ هیچی نمی‌فهمن بیخیال و بی عار هستن عوضش من موهام سفید شدن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دقیقا شوهر و دختر منم انگار نه انگار اصلأ هیچی نمی‌فهمن بیخیال و بی عار هستن عوضش من موهام سفید شدن

چقدر زیاد درکت میکنم ولی سعی کن حرص نخوری نمیگم میشه ها آسون نیس ی وقتایی غیرممکنه  ولی ی جایی ک میدونی ضررش ب خودشون میرسه حرص نخور چون تااخر عمر درست نمیشن 

دقیقا درسته دختر منم ظاهرش دقیقا کپی خودمه ولی رفتار و اخلاقش کپی پدرش ،،خیلی رسمی و سخت ،برخورد میکنه انگار ن انگار دختره 

حتی عادت غذاییش هم دقیقا مثل پدرشه ،خوابش ،بیداریش ،هرچیزی که فکرش رو بکنی ،خدارو شکر میکنم اخلاق بد و بددهن نیستن فقط این عصا قورت داده بودنش سختمه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
خواهرمن ی ادم بدبخته ابدا هرچی سنش رفت بالاتر بدترشد نمیدونم چرا این ادما باید بیان ک بقیه را روانی ...

بر عکس شما مامان من و مادرش بد ذات بودن و حالا برادر کوچکم کپ مامانمه.یعنی هر وقت میرم خونه بابام با چشم گریون بر می گردم.همه رو با مون دشمن کردن.بابام خیلی بدبخته تک و تنها با این دو تا گرگ زندگی می کنه

اتفاقا هر کی میگه تربیت اشتباه میکنه تربیت درصد کمی هست بچه ها الگوشون چیزیه که میبینن میگن برا بچه دار شدن اول خودتونو ترببت کنید بچه تربیت میشه.من شوهر خواهرم اخلاقای رو مخ داره مغروره فوضوله بچه هاش با وجود اینکه شاکی هستن ولی میبینم انگار تو‌زندگی کنارش خودشونم شبیه شدن.فوصول نیستن ولی عرور دارن.دلم میسوزه دو تا دست گل گاهی رفتارایی دارن که خودشون ناراحت بودن ازش

We remember #PS752