2777
2789
عنوان

اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت بچه دار نمی‌شدم منو ببینید عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 109 پست

دقيقا مثل دختره منه هميشه ميگ ب من بميري تو زشتي انقد حرف ميزنه همه زندگيمو گزاشتم براش ولي كسايي رو ميخاد ك اصلا يه ذره ام دوسش ندارن😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر دختر منه.خودش بم می گه خسته ای برو

بقرآن اگه مستقل بودم و جا واسه موندن داشتم یه لحظه هم نمیموندم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اون بچه چه گناهی کرده چقد میتونه دلت سیاه باشه که درمورد جگر گوشه ات اینطوری مینویسی ،شاید خودت اخلا ...

لطفا دایه مهربونتر از مادر نشو 

این خانم دلش پره بنده خدا وگرنه کدوم مادر میاد اینجا بنویسه

لطفا دایه مهربونتر از مادر نشو این خانم دلش پره بنده خدا وگرنه کدوم مادر میاد اینجا بنویسه

به تو ربطی نداره با تو نبودم که دایه مهربونتر از مادرم خودتی بیشعور فضول

خدایا شکر❤
۸

دختر منم ۸ سالشه اخلاق بد هنوز براشون نهادینه نشده فرشته هستن واقعا، شما از روبه رو بهش نکنید کنارش باشید باهم مدام وقت بگذرونید آشپزی کنید کتاب بخونین 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید