اگه ذره ای حس میکنید از رفتار های شوهرتون خوشتون نمیاد یا مثلاً خصلت هایی داره که شمارو آزار میده یا دهنش چفت و بست نداره و بهتون بی احترامی میکنه التماستون میکنم بچه دار نشید ، به والله قسم چرت و پرت میگن که همه چی بستگی به تربیت داره ، همش مزخرفه ، همه چی ذاتیه ، من تمام خودمو برای تربیت دخترم گذاشتم ، حتی ذره ای به من نرفته یا ذره ای از چیزایی که بهش یاد دادم رو عملی نمیکنه ، انگار اصلأ بالاسرش نبودم ، کپی برابر اصل پدرشه ، فضول ، دروغگو ، سخن چین ، گربه صفت ، بی چشم و رو ، جوگیر ، کثیف و شلخته ، قبل از اینکه دنیا بیاد فقط کارای شوهرمو تحمل میکردم الان دارم جفتشونو تحمل میکنم دیگه خسته شدم از جنگ و دعوا ، دستمو تا آرنج پر از عسل میکنم میذارم دهن دخترم بازم با وقاحت تمام گاز میگیره ، خدا شاهده همیشه اولویت اون بوده بعد من ، مادر میشناسم همچین به خودش میرسه مژه و ناخن و رنگ و فیلر و لباس های گرون قیمت میپوشه ولی بچش لباس کهنه تنشه ، منم اگه اونجوری بودم الان جایگاهم خوب بود ، هر چی میگم جوابمو میده با زبون خوش درست نشد با زورگویی درست نشد با کتک درست نشد هیچ وقیح تر هم شده ، منم دیگه ولشون کردم انگار تو این خونه یه خدمتکارم ، به خودم قول دادم اگه یه روز جدا شدم میدمش به پدرش ، عمرم حروم این نمک نشناس ها شد ، توروخدا شما اشتباه منو نکنید هیچوقت بچه دار نشید
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شوهرم وقتی بهم خیانت کرد دخترم هنوز یکسالش نشده بود.به خاطرش طلاق نگرفتم چون مادر شوهرم زن کثیف و بد ذاتی بود و با شوهر دومش زندگی می کرد و دخترم میفتاد زیر دست ناپدری شوهرم و پسراش موندم و با خیانتای شوهرم و منشیش ساختم.الان دخترم شونزده سالشه بی چشم و رو و وقیح.می گه حتما تقصیر توه که بابام اینجوریه.بر می گرده بهم پرخاش می کنه و...منم انگار خدمتکارم.البته همسرم خرج می کنه لباسام همیشه شیکه اما با دو تا مدرک فوق لیسانس گوشه خونه نشستم به اشپزی واسه دخترم.تمام طلاهامو که خودم خریدم به بهونه اقامت فروختم و دیگه به جاش نخرید
واقعا هوش از مادر به ارث میبرن؟ یعنی من اینقدر .....پسرم پیرم کرد هیچی یاد نمیگیره کلاس سومه خیلی هم ...
منظور جهش ژنتیک سمت مادری و پدری هست نه صرفا خود مادر یا پدر ، مثلاً بچهها بیشتر تحت تاثیر رفتار پدر و خانواده پدری هستند ولی ممکن بین چند تا بچه یکی دو تا مخصوصا اولی کاملا شبیه باشه
که البته همون هم شانسی و ممکنه دقیق نباشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦