2777
2789
عنوان

شوهرمن افتاده به جون خونه آی میسابه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمن حساس به مهمونی رفتن میگه زشت عیدبایدبریم گفتم خونه کثیف هیچ جانمیام اینم حساس😂😂

بنظرم پا شید خونه رو تمیز کنید من نمیتونم اصلا تو خونه کثیف تحمل کنم شما هم کمکش کنید زود تموم بشه

استارتر پاشو برو کمکش کن

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید
نه من خونه تکونی نکردم این یه روزه میخوادهمه روتمیزکنه😂

تنبل چیکار میکردی ...ولی خوبه که انجام میده شوهرای ما ..😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
شوهر من فقط وسواس نمازخوندن ودستشویی رفتن داره نیم ساعت طول میکشه نمازخوندنش

نه این رو دوتاچیزحساس سفر ومهمونی چون خودش عاشقشه منم استفاده میکنم 😂

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
شوهرمن حساس به مهمونی رفتن میگه زشت عیدبایدبریم گفتم خونه کثیف هیچ جانمیام اینم حساس😂😂

انشالا همیشه همینجور بمونه برات ♥️

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎