2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه بدخواب دارین بیاین

118 بازدید | 16 پست

خانما چیکارکنم پسرم خواب راحت داشته باشه ، از روزی که دنیا اومده تا الان که ۱۸ ماهشه ، شبها تا صبح سه چهار بار بیدار میشه ، اونم با گریه و جیغ ...تا صبح یه فلاسک بزرگ رو تموم می‌کنه ، باید حتما شیر بخوره ، در حالیکه غذا میدم بهش ،سیرش میکنم ، جاشو تمیز میکنم ، حمومش میکنم ، ولی هیچوقت مثل آدم نخوابیده تا منم بخوابم ، دل درد هم نداره ، خیییلی هم شیطونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم همین بود 

پسرم رفلاکس داشت یکی از دلایل دکتر گفت همینه که خواب راحت ندارن 

بیست بار تا صبح بیدار می‌شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

این که پسر منه روز آروم بازی میکرد غذا و شیر میخورد 

خواب می‌رفت همه چیز خوب شب برای خواب اذیتم میکرد

این‌جا تاپیک زدم چند وقت پیش گفتن پشتش ماساژ اونقدر بهش شیر بده که دیگه نتونه بخوره  یکی گفت یک چیزی بنداز روی صورتش تاریک بشه یکی گفت قایهش کن لای پتو جاش گرم کن همه روشی امتحان کردم دو شب زود خوابش برد دیگه عادت کرد راحت شدم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

باید کم کم شیر شبشو قطع کنی که خوابش بهتر بشه 

من دخترمو از یک‌سالگی قطع کردم خوابش خوب شد منم راحت می‌خوابیدم 

فقط از شیر شب گرفتن یکم صبوری میخواد کار راحتی نیست 

این که پسر منه روز آروم بازی میکرد غذا و شیر میخورد خواب می‌رفت همه چیز خوب شب برای خواب اذیتم میکرد ...

پسر من نه روزا درست می‌خوابه نه شبها ، روزها در حال شلوغکاری ، شبها در حال سرویس کردن دهن من

چجوری قطع کنم شیر شبشو

من آخر شب خوب سیرش میکردم و خرما بهش میدادم و هروقت بیدار می‌شد یک بار شیر میدادم دفعه بعد بهش آب میدادم هرچقدر هم گریه میکرد کوتاه نیومدم و صبر میکردم تا ساعت شیر بعدش اینجوری کم کم شیر و کم کردم و کلا دیگه از سرش افتاد و وقتی هم بیدار می‌شد آب میخواست 

البته بهتره با پزشک هم مشورت کنید من پزشک دخترم گفت قطع کنم و اینکه بچه ها شب به شیر احتیاج ندارند به خاطر تشنگی از خواب بیدار میشن