2777
2789
عنوان

دوستم منو نابود کرد ولی دلم براش تنگ شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 61 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست منم الکی الکی پنج ماهه جواب منو نمی‌ده گوشیش روشن 

هر چی قسمش میدم جواب بده نمی‌ده 

دوست مجازی م بود 

مثل خودم خانم بود 

آنقدر دلم براش تنگ شده 

علت اینکه جواب نمیده نمیگه یه کلام ..هر چی قسم تو دنیا بود بهش گفتم اصلا انگار ن انگار 

گوشیش روشن زنگ میخوره..پیامام میرسه بهش 

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️

نمیدونم پیام بدی یا نولی من بعد چندسال هیچ وقت دیگه پیام ندادمش:)دوست بچگیم بود و سر قهری که اون مقص ...

عزیزم:)

اون که اینقدر واست مهم بود ، چرا ازش سراغی نگرفتی؟

راستش امیدی به احیای دوستیمون ندارم.

بیشتر راجع به فضای کلاسمون حرف میزدیم ، دیگه همکلاسیم نیستیم.

گاهی فکز میکنم شاید فقط سودجو بود ، ادای دوستا رو در میاورد. نمیدونم.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
عزیزم:)اون که اینقدر واست مهم بود ، چرا ازش سراغی نگرفتی؟راستش امیدی به احیای دوستیمون ندارم.بیشتر ر ...

به نظرم بهش پیام بده خودت رو عذاب نده فوقش یا تغییر کرده دوستیتون ادامه پیدا میکنه یا جواب نمیده و تکلیفت با خودت مشخص میشه 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این حبابه تو ذهنه تو ، تو واقعیت بترکونشیه پیام بنویس سال نو رو تبریک بگو در بدترین حالتش اینه سین م ...

چه قشنگ گفتی..

اگه سین کنه جواب نده ، یا جوری که انتظار دارم جوابمو نده ، غرورم خورد میشه فقط. بعد باید هزار تا تاپیک راجع به اون بزنم.

اینطور نیست؟

عزیزم:)اون که اینقدر واست مهم بود ، چرا ازش سراغی نگرفتی؟راستش امیدی به احیای دوستیمون ندارم.بیشتر ر ...

ما خیلی صمیمی بودیم واقعا هیچ وقت نفهمیدم چرا انقدر برام مهم بود؟ چرا نتونستم هنوزم فراموشش کنم

ولی خب اون از من خبری نگرفت منم بیخیال شدم

با توصیفات شما بهتره رها کنید اون ادم و زمان میبره ولی خب با روابط جدید همه چیز بهتر میشه

یا برای اخرین بار تبریک سال نو بفرست همون روشی که دوستمون گفت اونوقت مطمئن میشی میشه ادامه داد یا ن

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
ولش کن منم یکی ایگنور کنم بدم میاد باز بیاد سراغم

نظر خودمم همینه و نمیخوام غرورم خورد بشه.

ولی یه حس بدی دارم ، اخه قبلش یه مدتی فقط اون شروع کننده بود ، اون میومد لبخند میزد ، اون سلام میکرد. بعد از اون ، ایگنور کردنش اینطوری بود که هیچی نمیگفت ، سر راهم میدیمش فقط نگاه میکرد.

احساس میکنم شاید من باید میرفتم میپرسیدم چیشده. یا من یه حزکتی میزدم. میدونی چی میگم؟

دوست منم الکی الکی پنج ماهه جواب منو نمی‌ده گوشیش روشن هر چی قسمش میدم جواب بده نمی‌ده دوست مجازی م ...

قبلش مشکلی با هم نداشتین؟

چه قشنگ گفتی..اگه سین کنه جواب نده ، یا جوری که انتظار دارم جوابمو نده ، غرورم خورد میشه فقط. بعد با ...

حداقل بهتر از اینه که اینهمه درگیر باشی

شاید با روی باز استقبال کرد

اگه هم اونجوری فکر میکردی نبود میدونی که تلاشتو کردی و فکرت اروم میشه

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
18 تقریباچطور؟

بله تو این سن بع د رفتن یه رفیق فکر جیکنید اخرشه ولی یکم سن میره بالا بعد ۲۲ سالگی مخصوصا میفهمید نه خانواده فقط میرینه و همسر و یاد میگیری با همه در حد دوست باشی نه رفیق پس غصه نخور

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�