2777
2789
عنوان

بعضی وقتافک میکنم طلسم شوهرم شدم

259 بازدید | 8 پست

اولین پسری که اومد توزندگیم وباهاش بودم شوهرم بود ماکلی مشکل داشتیم تافقط بتونه شرایط جورکنه بیادخاسگاری اون موقع هافک میکردم به خاطرسن کمم وابستش شدم که اینقد دوسش دارم هربحثی میشد من بودم که کوتاه میومدم وقتی اشتباهی میکرد حتی میدید ناراحت شدم استراتژیش این بودکه بروی خودش نیاره ویجوری وانمود کنه که هیچی نشده  ومن باهمه اینا بازم نمیتونستم دوسش نداشته باشم الان که خیلی سال میگذره ازون موقع ها میبینم ازهمون موقع همینجوری بود دیشب خونه خواهرش دعوت شدیم یه بحثی شدبینمون که من ازماشین پیاده شدم برگشتم خونه اونم تنها رفت هرچقدرم گفته بودن براخانمت شام ببر نیاورده بود اومدخونه رفت توگوشی بعدم خابید صبم بیدارشدانگارنه انگار منم مثل همییشه نتونستم هیچی نگم  کلی گریه کردم که چرا اینقداذیتم میکنی میگه خودت قهرکردی بعدمیگم چجوری دلت اومد خانوم حاملتوبزاری خونه تنهابری بگن براش شام ببر نیاری میگه خودت قهرکردی منم باهات لج کردم شما بودین چه واکنشی داشتین

یکم مثل خودش رفتار کن ببین طاقت میاره!

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید
یکم مثل خودش رفتار کن ببین طاقت میاره!

براش فرقی نداره خیلی ریلکس  یجوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده  واقعا بعضی وقتا حس میکنم اینکه میگه دوسم داره فقط حرف چون هیچ جانشونش نمیده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت ارزشتو آوردی پایین🤷‍♀️

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

براش فرقی نداره خیلی ریلکس یجوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده واقعا بعضی وقتا حس میکنم اینکه میگه د ...

اسی تاپیکای آخر رو خوندم اخلاق همسرت و این شیوه خودت منو بشدت یاد یکی از نزدیکانم میندازه 

خدا اخلاق شوهرتون خوب کنه اما یکم فقط یه کوچولو سفت وایسا جلوش البته دهن به دهنش نباش بحث رو کوتاه کن و سعی کن خونسرد باشی ظاهراً حداقل 

مطمئنم شوهرت بروز نمیده اما یکمی تو جلز ولز می‌افته 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید
براش فرقی نداره خیلی ریلکس یجوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده واقعا بعضی وقتا حس میکنم اینکه میگه د ...

بد عادتش کردی..

دقیقا میدونه بدون اون دووم نمیاری و قهرش ناراحتت می کنه

باهاش قهر کن تا زمانی هم که پا پیش نذاره محل سگ بهش نده..

هرچقدرم طول کشید کشید.. دو ماه.. سه ماه....به هیچ عنوان بهش رو نمیدی

تضمین می دم درست میشه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید