2777
2789

گفتم الکی چرا منت بکشم  چرا التماسش کنم  با تاکسی دارم میرم می‌دونم  خانواده ام میگن چرا دست بالا اومدی بچه ها اذیت میشن ولی شوهرم باید بدونه هیچ نیازی بهش ندارم دست تنها از پس خودم برمیام

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

باریکلا دختر

آفرین

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بشینم التماسش کنم مرتیکه خرو

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
😔چرا نمیاد باهات

لج کرده تو‌تایپکا فیلم هست

آخيش بالاخره يه خانم با عزت نفس ديدم

والا هرچی التماسش کردم بدتر پرو تر شد

هر چی اینطوری کنی از همسرت فاصله میگیری و سرد میشه ازت نکن این کار رو همیشه مرد و ببر بالا

نه بابا دیگه چی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
هر چی اینطوری کنی از همسرت فاصله میگیری و سرد میشه ازت نکن این کار رو همیشه مرد و ببر بالا

ب درک مهم نیست برام چیه بشینم گریه زاری کنم ببینم آقا چی میگه

همینو بگو ، همین جوریش پرو هستن دیگه بخواین ببریم بالا اینارو هیچی دیگه

والا 

اینقدر بدم میاد از این زنهای که میگن همش باید کوتاه بیایی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
فدات شم غصه نخور

دلم برا خودم میسوزه بخدا گیر چه آدم نفهمی افتادم