2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره چرا نداشته باشیم 

همین که عضوی خودش یه امتیازه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

داش راستش اینجا برا خانوماس-_-

رلش‌از‌خودش‌حرومزاده‌تر؛  𝙶𝙾𝙳 • 𝙻𝙸𝙺𝙴 بعضی آدم‌ها مانند کتابند ...بعضی را باید خواند، بعضی را باید فهمید... ولی بعضی را باید بست و کنار گذاشت :)!  ᐯ丨匚ㄒㄖ尺丨卂ㄒ尺  [حیف چشای خوشگلت.. با گریه خوشگلتر شدن...]  𝓟𝓵𝓪𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓹𝓵𝓪𝔂, 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓶𝓲𝓷𝓭 📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉 سوز برف را باران ندارد.. سرعت ELX را هیچ کس ندارد...ヅ︽ ۞ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد: و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...

بیشتر ببینید
آخه مردا اینجا چی میخوان

یه از خدا بیخبر اینجا رو معرفی کرد خودم هم قبلا چند تا از سوالامو گوگل کردم اینجا جواب گرفتم ولی تا عضو نشدم نمی‌دونستم همه خانومای فمنیست عضو اینجان

🥲

بله تازه تگتم میکنن تو تاپیکای پربازدید شرفت به باد میره🙂

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید