2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا پربازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جنجال از این بیشتر که شوهرم جلو چشمام داره کبریت میکشه به زندکیم.....خدایا زنی نشسته پاش

چیشده عزیزم توضیح بده هم خالی میشی هم ما راهکار میدیم دعا می کنیم همم پربازدید میشه  میان میخونن

چیشده عزیزم توضیح بده هم خالی میشی هم ما راهکار میدیم دعا می کنیم همم پربازدید میشه میان میخونن

یه روز اومو خونه گفت دوستش واسه مادرش پرستار گرفته....پرستار متعلقه بوده

چیزی که نباید ببنشون پیش اومده....چیزایی گفته خیلی عجیب...

شوهرم خیلی هات هست

خیلی علاقه به رابطه داره

تا بحاا راه غلطی نرفته بود

اومد گفت دست خودم نیست باید برم.....نشیت تو چشمام نگاه کرد گفت نمیخام دروغ بگم باید برم

میخواد طلاقت بده بره با هرزه ها؟بچه‌هم داری

نه طلاق نه...فقط میگه دست خودم نیست باید گاهی برم....دیشب تا ساعت۳صبح نشست گفت دیگه نمیتونم باید برم....زندگیم سرجاشه ولی اون راهم میخوام

جنجال از این بیشتر که شوهرم جلو چشمام داره کبریت میکشه به زندکیم.....خدایا زنی نشسته پاش

یعنی پای ی نفر دیگ باز شده ب زندگیتون؟

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بیشتر ببینید
برای منم دعا کنید یک گناه بزرگ کردم کلی نفرین پشتمه کسی که گناه در حقش کردم به خوابم اومده

دیشب تا سحر دعا کردم گفتم خدایا به حق و حرمت آیه هائ که موقع خواب واسه شوهرم میزارم بحق و حرمت سوره ی یاسین که شوهرم ازش آرامش میگیره توروخدا به خوابش بیار که راهش غلطه 

قبول نکرد خدا هیچی نشونش نداد

یه روز اومو خونه گفت دوستش واسه مادرش پرستار گرفته....پرستار متعلقه بودهچیزی که نباید ببنشون پیش اوم ...

این مردان چشونه

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بیشتر ببینید
یه روز اومو خونه گفت دوستش واسه مادرش پرستار گرفته....پرستار متعلقه بودهچیزی که نباید ببنشون پیش اوم ...

شوهرت چشم و گوشش باز شده 

بهش بگو دیگه هیچ راه برگشتی نیست 

من‌نمیشینم شوهرم هرزگی کنه و با بقیه شریکش شم که بیمارم کنی مریضم کنی ایدز و زگیل همه‌چی از رو هرزه ها بگیرم بگو تنها راه اینه خونه به نامم‌کنی اینکار کنی اونکار کنی بعدم دلش خون کن نزار هرزگی کنه

مشاور چرا نمیرید؟؟؟ خیلی خوبه برید حتما

شوهرت چشم و گوشش باز شده بهش بگو دیگه هیچ راه برگشتی نیست من‌نمیشینم شوهرم هرزگی کنه و با بقیه شریکش ...

مشکلی با خونه زدن بنامم نداره...

مشاور نمبتونم جای کوچیکی هستم