2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 42 پست
اصلاً نباید زنگ میزد نبایدم همچین سوالی میپرسید چقدر اینطوری ببخشید این حرفو میگم سبک میشین اونا بای ...

واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم مامانم اصلا فکر نمیکنه یواشکی بدون مشورت من زنگ زد من تو اتاق بودم وگرنه اصلا نمیذاشتم حرفم بزنم فقط داد و بیداد می‌کنه 

🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ما رو دوست داشتن چکار کردن برامون که تو نداشته باشن به درک که دارن یا نه . مهم پسره ست بقبه رو ...

برام مهم نیست کسی دوسم داشته باشه خب منم از اون خوشم نمیاد حس متقابله فقط دوست ندارم برم تو زندگی هی دخالت اینا پیش بیاد چون پیش پسرش میگه منو خیلی دوست داره بعد حرفمو کسی باور نمیکنه

🙂
واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم مامانم اصلا فکر نمیکنه یواشکی بدون مشورت من زنگ زد من تو اتاق بودم وگرنه ا ...

با مادرت صحبت کن کاری که شده از این به بعد یه کم سنگین تر برخورد کنید .ان شالله هر چی صلاح هست همون بشه زیاد اسرار به کاری نداشته باشین شاید به صلاحت نیست خدایی نکرده بعد ها پشیمون میشی حالا آقا پسر تونسته بره سر کار یا نه؟ شرایط مالیش چطوره؟ خیلی دقیق بررسی کن مسئله مالی بسیار مهمه

دختر جان اول اینکه اون پسره اینقد به پات مونده پس دوست داره و توهم دوسش داری صددرصد.....

چرا از همین الان میگی خوب اون دوست نداره منم دوستش ندارم

اتفاقا بهشون ثابت کن که واقعا لیاقت اونو داشتی که پسرشون این همه سال عاشقت بوده ...مادر اونم مثل مادر تو نگرانه و پر استرس الآنم که همسرش نیست و دست تنهاست

عاقبت به خیر شید جفتتون

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

با مادرت صحبت کن کاری که شده از این به بعد یه کم سنگین تر برخورد کنید .ان شالله هر چی صلاح هست همون ...

آره الان سرکار می‌ره داره همه چی خداروشکر 

مامانم آدم حرف زدن نیست تا حرف بزنم داد و بیداد می‌کنه مجبورم بریزم تو خودم فقط 

🙂
آره الان سرکار می‌ره داره همه چی خداروشکر مامانم آدم حرف زدن نیست تا حرف بزنم داد و بیداد می‌کنه مجب ...

خداروشکر 

سعی کن با مادرت کم کم صحبت کن خودت مدیریت کن از پدرت کمک بگیر اگه میتونی 

دختر جان اول اینکه اون پسره اینقد به پات مونده پس دوست داره و توهم دوسش داری صددرصد.....چرا از همین ...

من می‌دونم پسرش منو دوست داره 

من حرفم اینه که حالا مامان من اشتباه کرد زنگ زد اشتباه کرد که این سوالو پرسید حالا از نگرانی پرسید اون چرا با این مدل جواب دادن بدتر دل مارو خالی می‌کنه 

از مدل رفتارش بدم میاد من میگم آدم کسی ام دوست نداره نباید با بی احترامی رفتار کنه اونا باید اصلا زنگ میزدن چرا از بالا داره مارو نگاه میکنه

🙂

مادرا فکر میکنن ما دخترا تو خیابان موندیم و منتظر پسراشون 

زیاد نباید بهشون بها داد 

جو بگیرتشون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
مادرا فکر میکنن ما دخترا تو خیابان موندیم و منتظر پسراشون زیاد نباید بهشون بها داد جو بگیرتشون

دقیقاً 

والا یه دختری ام که خودم برای خودم همه کار کردم دستم تو جیب خودمه تحصیل کرده ام نمی‌تونم تحمل کنم یکی از بالا نگام کنه

🙂
من می‌دونم پسرش منو دوست داره من حرفم اینه که حالا مامان من اشتباه کرد زنگ زد اشتباه کرد که این سوال ...

حرفت درسته کاملا مادر اونم مثل مادر تو نسنجیده رفتار کرده متاسفانه...به رفتار های مادرش بیشتر دقت کن از این به بعد حالا اگه ارتباطتتون نزدیکتر شد ببین سیستمش چطوریه.‌..

یا به نامزدت بگو خانوادت از این رابطه راضی هستن؟

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

حرفت درسته کاملا مادر اونم مثل مادر تو نسنجیده رفتار کرده متاسفانه...به رفتار های مادرش بیشتر دقت کن ...

نامزدم بنده خدا فکر می‌کنه خانوادش عاشق منم🥲😂😂

من هرچی میگم باور نمیکنه دیگه رها کردم باهاش در این مورد حرف نمیزنم فقط خیلی گفتم که دوست ندارم کسی دخالت کنه تو زندگیم و بهم بی احترامی کنه اونم میگه کسی بهت بی احترامی نکرده 

مرداد همیشه طرف مادرشونن

🙂